Nebi Hatipoglu'ndan Özgür Özel'e Elestiri

AK Parti Eskisehir Milletvekili Nebi Hatipoglu, IYI Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katilan Istanbul Milletvekili Ayse Sibel Yanikömeroglu’na parti rozetini takan CHP Genel Baskani Özgür Özel’in kendisi için sarf ettigi sözleri hatirlatarak, “Sayin Yanikömeroglu dönek midir? Sayin Yanikömeroglu irade hirsizi degil midir? IYI Parti oylari ile sadece CHP saflarina katilmak mi mübahtir” dedi.

Nebi Hatipoglu'ndan Özgür Özel'e Elestiri
CHP Genel Baskani Özgür Özel, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde AK Parti’nin Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan adayi olarak gösterilen AK Parti Eskisehir Milletvekili Nebi Hatipoglu’nu hedef alarak, IYI Parti’den AK Parti’ye geçtigi için ‘irade hirsizi’ sözleriyle suçlamisti. Yerel seçimler öncesinde Hatipoglu ve Özel ard arda açiklamalar yaparak, karsilikli elestirilerine cevap vermisti. Önceki gün, Istanbul Milletvekili Ayse Sibel Yanikömeroglu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açilisinin 104’üncü yilinin kutlandigi bu haftada, IYI Parti’den istifa ederek CHP’ye katildi.

Yanikömeroglu’nun rozeti, CHP Genel Baskani Özgür Özel tarafindan takildi. AK Parti Eskisehir Milletvekili Nebi Hatipoglu, sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla, IYI Parti’den ayrildigi için kendisini sik sik elestiren Özel’i hedef alarak su ifadeleri kullandi;

“Iyi Parti’den istifa eden Istanbul Milletvekili Ayse Sibel Yanikömeroglu, Özgür Özel’in taktigi rozetle CHP’ye katildi ki Sayin Meral Aksener kendisi için, ‘Partimizden benim gözümde en son ayrilacak arkadasimiz diyebilirdim’ dedigi halde. Simdi Özgür Özel’e soruyorum? Sayin Yanikömeroglu dönek midir? Sayin Yanikömeroglu irade hirsizi degil midir? Iyi Parti oylari ile sadece CHP saflarina katilmak mi mübahtir? Ha bu arada unutmadan, CHP medyasinin bu konudaki çok kiymetli düsünceleri nelerdir?”
Kaynak: İHA