Konserde Sürpriz Evlilik Teklifi

Amasya’nin Suluova ilçesinde yasayan Oguzhan Dogan, konserde binlerce kisinin önünde evlilik teklifinde bulundugu sevgilisi Merve Çörten’den ‘evet’ yaniti aldi. Gençlere mutluluklar dileyen sanatçi Ali Kinik, “Üç gün sonra bosanmak üzere evlenmeyin. Evlilik kolay bir sey degil. Zorluklar da vardir. Bir ömür devam etsin. Aile kurumuna sahip çikalim” dedi.

Konserde Sürpriz Evlilik Teklifi
Suluova Belediyesi ve Suluova Ülkü Ocaklari isbirliginde 15 Temmuz Demokrasi Meydaninda Ali Kinik rüzgari esti. Sevilen sanatçi, seslendirdigi eserleriyle izleyicilere keyifli anlar yasatti. Konser sirasinda Kinik’tan izin alan Oguzhan Dogan (27), sevgilisi Merve Çörten’i (25) sahneye davet edip (25) sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Heyecanli sözlerle teklifte bulunan genç, ‘evet’ yaniti alinca önünde diz çöktügü sevdiginin parmagina yüzügü takti.

Genç çifte mutluluklar dileyip nasihatlerde bulunan Ali Kinik, “Ben evlenen kardeslerime hep sunu söylüyor. Bir milletin temel yapi tasi ailedir. Aile kutsaldir, kiymetlidir. Mümkün mertebe üç gün sonra bosanmak üzere evlenmeyin. Evlilik kolay bir sey degil. Zorluklar da vardir. Bir ömür devam etsin. Aile kurumuna sahip çikalim” diye konustu.

Suluova Belediye Baskani Rifat Uzun, konser alanini dolduran Suluova halkina katilimlari için tesekkür etti.
Kaynak: İHA