Aydilge Costu, Costurdu

Çekmeköy Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde sahne alan Aydilge, Çekmeköylülere unutulmaz bir aksam yasatti.

Aydilge Costu, Costurdu


Çekmeköy Belediyesi’nin düzenledigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin finali ünlü pop sanatçisi Aydilge konseriyle yapildi. 7’den 70’e binlerce Çekmeköylünün katildigi konsere cosku ve heyecan hakimdi. Vatandaslarin doyasiya eglendigi konserde Aydilge sevilen sarkilarini coskuyla seslendirdi.

Konserde ünlü sanatçiya Çekmeköylüler adina çiçek takdim eden Çekmeköy Belediye Baskani Orhan Çerkez, “Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni birlikte kutlamanin sevincini yasiyoruz. Bu özel günde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 104. yil dönümünü ve gelecegimizin teminati olan siz çocuklarin bayramini coskuyla kutluyoruz. Bugün, sadece bir bayrami degil, ayni zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin temellerinin atildigi önemli bir günü de aniyoruz. 104 yil önce, ulusal egemenligi en yüksek irade olarak gören bir milletin cesur adimlariyla bu topraklarda yeni bir dönem baslamisti. O günden bu yana, milletimiz, demokrasi ve özgürlük mücadelesini kararlilikla sürdürmüs, bu degerleri korumak için büyük bedeller ödemistir” dedi.



Baskan Çerkez, “Evlatlarim, sizler ülkemizin gelecegi ve umudu olarak, bu degerleri daha da ileri tasimak için büyük bir sorumlulugun sahiplerisiniz. Bugün, ulusal egemenligin ve demokrasinin degerini daha iyi anlamak için önemli bir firsat sunuyor. Kendinize güvenin, bilgiyle donanin ve ülkenizin gelecegine olan inancinizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Bugün, sadece kendinizi degil, ayni zamanda dünya çocuklarinin sesi olma firsatini da elde ediyorsunuz. Dünya barisi ve kardesligi için çalisarak, insanlik ailesinin bir parçasi olarak sorumluluklarinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Unutmayin ki, küçük yasta bile büyük isler basarabilirsiniz. Bugün sizlere armagan edilen bu bayrami en iyi sekilde degerlendirin. Sevgiyle, saygiyla, barisla büyüyen bir dünya için çaba gösterin. Unutmayin ki, sizler gelecegimizin mimarlarisiniz. Bu bayrami coskuyla kutlarken, gelecege umutla bakmanizi diliyor, hepinizi sevgiyle selamliyor bu bayrami tüm dünya çocuklarina armagan eden Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle aniyorum. Sizler için özenle hazirladigimiz senligimizde doyasiya eglenmenizi diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminizi tebrik ediyorum“ ifadelerini kullandi.

Yaklasik 2 saat süren konserde binlerce Çekmeköylü doyasiya eglenip bayrami coskuyla geçirdi. Aydilge konserine katilan vatandaslardan Arda Çanakci, "Öncelikle Aydilge çok sevdigimiz bir sanatçi buraya geldigi için çok mutluyum. Çok güzel bir atmosfer var, bunu saglayan Belediye Baskanimiz Orhan Çerkez’e de çok tesekkürlerimi iletiyorum. Çok güzel bir etkinlik devamini bekliyorum" seklinde konustu.

Fadime Denizlioglu isimli vatandas ise,"Konserin olacagini dün gece ögrendim, ögrendigim zaman zaten Aydilge’nin bütün sarkilarini ezbere biliyordum. Buraya gelmek için can attim, Islerimi bitirip hemen geldim. Çocuklarimi alip saatlerce burayi bekledik. Çok güzeldi, degdi" dedi.

Kaynak: İHA