Baskan Zencirci Koltugunu Çocuklara Devretti
Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. yil dönümünde makamini çocuklara devretti.

Temsili baskanlarin arasinda, Ortaklar Fatih Anaokulu’nda egitim gören 6 yasindaki Mihraç Tasar da vardi. Sempatik tavirlari ve yasina göre yüksek bilinçli talepleriyle ilgi odagi olan Mihraç, Belediye Baskani Zencirci’den çocuk parki ve çocuk etkinlikleri talep etti. Isteklerini siraladiktan sonra itfaiyeci olmak istedigini dile getiren Mihraç’i makam ziyareti sonrasi Aydin Büyüksehir Belediyesi Germencik Itfaiye Amirligi’ne götüren belediye personelleri , Mihraç’a küçük bir sürpriz yapti.
Itfaiye amirliginde eglenceli vakit geçiren sevimli baskan Mihraç, itfaiye personeli ile hatira fotografi çektirip, meslek hakkinda küçük bilgiler aldi.
