23 Nisanda Günün Baskani Küfeoglu Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kurulus yil dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami tüm yurtta oldugu gibi Bayburt’ta da çesitli etkinliklerle kutlaniyor.

23 Nisanda Günün Baskani Küfeoglu Oldu
Etkinlikler kapsaminda Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Sube Müdürü Dursun Yesil, Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukcu, Türkçe Ögretmeni Erhan Kahraman ve Bayburt Ortaokulu 7. sinif ögrencisi Yagmur Küfeoglu Belediye Baskani Mete Memis’e ziyarette bulundular.

Bayram dolayisiyla makamini Yagmur Küfeoglu’na devreden Baskan Memis bayramini kutlayarak kalem ve altin hediye etti. Küfeoglu ise Belediye Baskani Mete Memis’e tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi. Küfeoglu daha sonra kaldirim isgali, Saray Bahçesi’nin daha kullanisli hale getirilmesi, Çoruh Nehri kiyisinda daha fazla dinlenme alanlarinin olusturulmasi, isyeri tabelalari ile ilgili çalisma yapilmasi, okullarin önüne dolmus duragi konulmamasi ve okullara kitap desteginin artirilarak devam etmesi gibi taleplerde bulundu.

Baskan Memis ise Küfeoglu’nun taleplerini not aldirarak bu konularda çalisma yapilacaginin sözünü verdi.

Konusmasinda kitap okumanin önemine vurgu yaparak birçok mesafenin okuyarak kat edilecegini belirten Baskan Memis, “Önce bilgi sahibi olacagiz sonra fikir sahibi olacagiz. Bilgi sahibi olmamiz içinde çok okumamiz lazim. Bayburt Belediyesi olarak insallah çocuklarimiza, ögrencilerimize daha çok kitap destegi verecegiz. Hem akademik olarak çalismalarini devam ettirmeleri adina hem de kültürel ve sosyal açidan bilgili ve donanimli olarak bu cemiyete katki sunsunlar diye kitap desteginde bulunacagiz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA