(ÖZEL) Bursa'da Ilginç Olay Açiklamasi Seyir Halindeki Araca Sahin Kondu

Bursa’da seyir halindeki hafif ticari araca sahin kondu. Olayin sokuna giren sürücü kazanin esiginden dönerken, yasadigi anlari kayda aldi.

(ÖZEL) Bursa'da Ilginç Olay Açiklamasi Seyir Halindeki Araca Sahin Kondu
Merkez Osmangazi ilçesi Izmir Yolu üzerinde hafif ticari araciyla seyir halinde olan Orçun Turan, aracinin ön camina sahin inmesiyle aniden frene basti. Olayin sokuyla kusa yardim etmek isterken o anlari kayda alan sürücü, yirtici kusu eline almak istedi. Otomobilinden inen Turan, kusa yöneldiginde kanatlanan kus, gökyüzüne dogru süzülürken, trajikomik olay kameraya saniye saniye yansidi, trafigin durmus olmasi ise facianin önüne geçti.

“Ne oldugunu anlayamadik”

Yasadigi olayi Ihlas Haber Ajansi’na anlatan Orçun Turan, “Arkadasimla seyir halindeyken bir anda ön cama yirtici bir kus çarpti. Kanatlarini açinca, benim görüs açimi kapatti. Neyse ki trafik yavas akiyordu. Sonra yirtici kus ön camdan tirmanmaya çalisti. O sirada ben de olayin sokunu atlatinca kusu video kaydina aldim. Kusun yarali oldugunu düsündügüm için de önce elime almak istedim ama kus bir anda kanatlanip uçtu. Iyi ki elime almamisim, muhtemelen parmagimi ciddi sekilde yaralardi” diye konustu.

Kaynak: İHA