Avrupa'nin En Büyük Dogal Yasam Parkinda 23 Nisan Coskusu Yasanacak

Avrupa’nin en büyük dogal yasam parki Ormanya’da 23 Nisan’a sebebiyle düzenlenecek doga ve çevre bilinci etkinliklerle çocuklarin nesesine cosku katacak.

Avrupa'nin En Büyük Dogal Yasam Parkinda 23 Nisan Coskusu Yasanacak
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Avrupa’nin en büyük dogal yasam parki Ormanya’da çevre ve doga bilincine yönelik eglence atölyeleri kuruldu. Çocuklar için el becerileri, dogal lezzetler, deneyim ve sanal gerçekligi içeren 35 atölye, 5 dogada yasam atölyesi, 11 alan etkinligi yapilacak. Büyüksehir Belediyesi’ne bagli olan Konservatuvar, KO-MEK, Bilgievleri, Bilim Merkezi, Ormanya ve Turizm Sube Müdürlügü birimleri alandaki atölye ve sahne etkinliklerinde görev yapacak. Ayrica Il Milli Egitim Müdürlügü, Antikkapi, Kagitspor, Itfaiye ile AFAD, AKUT ve Kizilay da birbirinden eglenceli etkinlikler düzenleyecek.

Çocuklarin severek takip ettikleri yazarlar arasinda yer alan; Merve Gülcemal, Lemi Filozof, Sertaç Güngör ve Aysegül Dede, Orman Kütüphanesi’ne konuk olacak. 23 Nisan Sali günü saat 18.00’de sevilen sanatçi Melis Fis, çocuklar ve aileleri için konser verecek.
Kaynak: İHA