Marmaris'te Hortum Etkili Oldu
Mugla’nin Marmaris ilçesinde sabaha karsi etkili olan firtina hortuma neden oldu. Hortum, Marmaris Belediyesi ve Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin birimlerinde hasar olusturdu.

Hasar tespit yapildi
Zarar tespitinde bulunan Baskanvekili Hüseyin Süer, bir can kaybi olmamasinin mutlulugunu yasadiklarini belirterek “Hortum Burunucu Macera Parki’nda oyun gruplarina, piknik alanlarina zarar vermis. Araç parkinda asfalt depolanan alanin çatisini uçurarak Park Bahçeler Birimi’nin depolarinin üzerine kadar getirmis. Ekiplerimiz bir yandan hasar tespiti yaparken diger yandan hasarlari gidermek için çalismalara basladilar” dedi.
Mugla Büyüksehir Belediyesi Saglik Sosyal Isleri Daire Müdürü Ünsal Pasali ise hortum nedeniyle mezbahanin çatisinda ve iç kisminda hasar meydana geldigini ifade ederek, pazartesi itibariyle mezbahanin tekrar çalismaya baslayacagini belirtti.
Öte yandan, gece boyunca teyakkuzda olan belediye ekipleri devrilen agaçlari kaldirdi. Yagmurun durmasiyla çalismalarini hizlandiran Temizlik Isleri Müdürlügü çalisanlari firtina nedeniyle dökülen yaprak ve çiçekleri bertaraf etti, cadde ve sokaklari temizledi.
