Bursa Siyasetinde Örnek Hareket

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Baskani ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’e ’hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bursa Siyasetinde Örnek Hareket
Mustafa Varank’a AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ayhan Salman, Ahmet Kiliç ve Mustafa Yavuz da eslik etti. Ziyarette Bozbey’e hayirli olsun dileklerini ileten Mustafa Varank’in, Bursa’nin ve milletin yararina olacak her iste sehrin konulari için Ankara’da üzerlerine düsenleri yapmaya devam edeceklerini, ayni zamanda seçim döneminde verilen sözlerin de takipçisi olacaklarini ifade ettigi ögrenildi.

Seçmen iradesinin herseyin üzerinde oldugunu söyleyen Varank’in Büyüksehir Belediye Meclisi’nde çogunlugun Cumhur Ittifaki’nda olmasina vurgu yaparak seçmenin verdigi denetim yetkisini de hatirlattigi kaydedildi.

Ziyaret için Varank ve milletvekillerine tesekkür eden Mustafa Bozbey’in de Bursa’ya fayda saglayacak konularda beraber çalismak istediklerine vurgu yaptigi ifade edildi.

Seçim kampanyasinda Ankara’da bakanliklar ve merkezi yönetimle Bursa’nin menfaatleri için ortak çalisacaklarina vurgu yapan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey de, "20 senelik yöneticilik yaptim. Bugüne kadar Nilüfer’de bir çok projeyi Ankara ile ikili iliskilerle çözdüm. Kamuoyu biliyor. Önemli olan sizin yaptiginiz projeyi ikili iliskilerle vatandasa ne kadar faydali olabilecegini anlatabilme kapasitenizdir. Ankara’da da iliskiler destek bulur. Bunu daha önce yaptik ve basardik" demisti.
Kaynak: İHA