Minik Ahmet'e 50 Bin TL Ihtiyaç Çeki
Manisa’nin Yunusemre ilçesinde yasayan yaklasik 2 yildir lösemi (kan kanseri) tedavisi gören 9 yasindaki Ahmet Yurtak’in ailesine Lösemili Çocuklar Saglik ve Egitim Vakfi tarafindan tedavi masraflarinda kullanilmak üzere 50 bin liralik yardim çeki verildi.

50 bin lira yardim yapilan 9 yasindaki Ahmet Yurtak’in babasi Muammer Yurtak, yetkililere tesekkür ederek, Ahmet’in LÖSEV’in bir çok etkinligine severek katildigini söyledi.
Yurtak “2022 yilinda Izmir’de Ahmet’e lösemi tanisi kondu. Ahmet’i tedavisi için Manisa’nin köyünden Izmir’e götürmek zorunda kaldik. Ardindan tedaviye köyümüze bir saat uzaklikta bulunan Manisa’da devam etmeye basladik. Her etkinlige katilmak istiyor. Ben de onu sagligi el verdigi sürece her etkinlige götürüyorum. Ahmet su an okuluna devam edemiyor, derslerine eve gelen ögretmenle devam ediyor. 50 Bin TL’lik çeki Ahmet için kullanacagiz" dedi.
