Konusmak Için Ormana Götürdügü Ortagini Öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkani sahibi iki ortak arasinda yasanan ’alacak-verecek’ anlasmazligi cinayetle sonuçlandi. Konusmak için ortagini ormanlik alana götüren sahis, onu tabancayla vurarak öldürdü.

Konusmak Için Ormana Götürdügü Ortagini Öldürdü
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi’ndeki ormanlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 Nisan Sali saat 23.00’ten itibaren Muhammet Tuncel’den (26) haber alamayan yakinlari polise kayip basvurusunda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ve Canik Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince yapilan arastirmada, kayip sahsin is ortagi Harun Sipahi (27) ile en son beraber oldugu ve akabinde kayboldugu tespit edildi. Polis tarafindan gözaltina alinan Harun Sipahi, birlikte cam balkon isi yaptiklari ortagi Muhammet Tuncel ile konusmak için Hasköy Mahallesi’nde ormanlik alana gittiklerini, kavga etmeleri neticesinde silahla ates etmek suretiyle onu öldürdügünü itiraf etti.

Harun Sipahi’nin olay yerini göstermesi üzerine kayip gencin cansiz bedeni ormanlik alanda bulundu ve otopsi için Adli Tip Kurumu Samsun Grup Baskanligina gönderildi. Gözaltina alinan Harun Sipahi, tartismanin ’alacak-verecek’ anlasmazligindan kaynaklandigini savundu.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA