ETSO'dan Belediyelere Çikarma

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimi’nde merkez ilçe belediye baskanliklarina seçilen; Aziziye Belediye Baskani Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Baskani Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

ETSO'dan Belediyelere Çikarma
ETSO Yönetim Kurulu Baskani ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalin baskanligindaki ETSO Yönetimi ilk ziyaretini, Aziziye Belediye Baskani Emrullah Akpunar’a gerçeklestirdi. Özakalin ziyarette Baskan Akpunar’i tebrik ederek yeni görevinde basari dileginde bulundu.

ETSO yönetimi daha sonra yeniden seçilen Palandöken Belediye Baskani Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar’i makamlarinda ziyaret etti. Baskan Sunar ve Baskan Uçar’a yeni dönemdeki görevlerinde basarilar dileyen Özakalin, ETSO olarak Erzurum’un menfaatleri dogrultusunda yerel yönetimlerle isbirligi içerisinde çalismaya ve sehre katma deger saglayacak projelerine destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA