Baskan Sentürk'e Mazbatasi Verildi

Yeniden Aydintepe Belediye Baskani seçilen Hasim Sentürk, bugün mazbatasini Bayburt Adliyesi’nde aldi.

Baskan Sentürk'e Mazbatasi Verildi
Aydintepe Belediye Baskanligini ilk olarak 2014 yilinda MHP adayi olarak kazanan Hasim Sentürk, 2019 yilinda ikinci, 2024 yilinda ise üçüncü kez kazandi.

31 Mart 2024 tarihinde yapilan seçimlerde yeniden güven tazeleyen ve MHP adaylari arasinda Bayburt’ta tek kazanan isim olan Baskan Sentürk, yeni görev dönemine basladi.

Sentürk, AK Parti’nin YSK’ya basvurusunun sonuçlanmasinin ardindan bugün Aydintepe MHP Ilçe Baskani Eyüp Kardes ve partililer ile Bayburt Adliyesi’nden mazbatasini aldi.

Baskan Sentürk, kendisine verilen destekten dolayi ilçe halkina tesekkür ederek açiklamalarda bulundu. Baskan Sentürk açiklamasinda su ifadeler yer verdi: "Sevgili hemsehrilerim, 31 Mart’ta gerçeklestirdigimiz yerel seçimleri sonrasinda sizlerin teveccühü ile Aydintepe Belediye Baskani görevine yeniden seçilerek güven tazeledik ve bugün mazbatamizi teslim aldik.

Ilk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalisan, bizlere destegini esirgemeyen tüm hemsehrilerimize sonsuz sükranlarimi sunuyorum.

Dürüstlük, samimiyet ve gayretle yürüdügümüz bu yolda bundan sonraki süreçte de ayni sekilde yürümeye devam edecegiz.

Sorumlulugumuzun ve yükümüzün agirliginin farkindayiz, bizler yeni bir imtihan sürecine girdik. Bu süreçte ayirmadan ve ayrismadan tüm vatandaslarimizin baskani olacagiz.

Ancak, sahsi menfaatleri ve çikarlari ugruna toplumda kaotik bir ortam olusturmaya çalisanlara karsi bilmeniz gereken tutumumuz sudur: ’Bizim teslimiyetimiz yalnizca Cenab-i Allah’adir’.

Ayrica sunu da ifade etmek gerekir. Seçim, halkin iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygi duymak, halkimiza saygi duymak demektir. Seçim sürecinin ardindan, kirginliklari ve küskünlükleri bir kenara birakarak ilçemiz için çalismaya devam etmemiz gerektigine inaniyorum. Ayrismayi degil bütünlesmeyi, farklilasmayi degil kucaklasmayi, kutuplasmayi degil kaynasmayi, hep birlikte saglayalim.

Son olarak, memleketimize hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyor, hepinizi sevgi, saygi ve hürmetle selamliyorum."

Öte yandan Aydintepe Belediye Baskanligi seçimlerinde MHP adayi Hasim Sentürk 571 oy, AK Parti adayi Ahmet Aktas 521, Iyi Parti adayi Aziz Simsek ise 468 oy almisti.
Kaynak: İHA