Venedik Degil, Adana

Adana’da Portakal Çiçegi Karnavali nedeniyle kente gelen yerli ve yabanci turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor.

Venedik Degil, Adana
Çukurova’nin can suyunu saglayan Seyhan Nehri’nde, Italya’nin Venedik kentindekilere benzer gondol turlarina katilanlar, palmiyeler arasinda yapilan gezinin keyfini çikariyor. Çevresinde yemyesil bitki örtüsünün olusturdugu alanlarinin ayri güzellik kattigi nehirde, Adana Büyüksehir Belediyesince gondollarla düzenlenen turlar yerli ve yabanci turistlerin ilgisini çekiyor.

12 liraya gondol keyfi

Kisi basi 12 liraya binilen gondollarda gezenler, kendilerine eslik eden ördek ve kazlarin yüzüsünü izlemenin yani sira gün batimini karsilamanin keyfini yasiyor.

Ayrica bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararasi Portakal Çiçegi Karnavali’na katilan yerli ve yabanci turistler, gondol keyfiyle de essiz hatiralar biriktiriyor.

“Çok güzeldi”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Emine Acun, gondol turundan çok keyif aldigini belirterek, “Çok begendim, çok güzel olmustu Adana için. Herkese tavsiye ederiz. Gondola geldik önce çok güzeldi” dedi.

Ali Kaya isimli vatandas ise, “Çok begendim. Güzel bir eglence oldu. Herkese tavsiye ederiz. Havalar isindi, festival havasi güzel oldu. Gezdik, dolastik. Havanin tadini çikarttik” ifadelerini kullandi.

“Fiyat sudan biraz pahali”

Saniye Yildir ise Venedik’teki gondol keyfinin Adana’da da yasanabildigine dikkat çekerek, “Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var. Fiyati da 12 lira. Sudan biraz daha pahali. Yurt disina gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler. Hem gezmis hem de fotograf çekilmis olacaklar. Herkese tavsiye ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA