Modern Sanayi Sitesinde Altyapi Sorunu Olmayacak

Düzce Belediyesi tarafindan Beslanbey Bölgesinde yapimi devam eden modern sanayi sitesinde, altyapi çalismalari ile birlikte dükkanlarda ince isçilik çalismalari da sürüyor. Çati kaplamalari süren dükkanlar teslimata hazirlaniyor.

Modern Sanayi Sitesinde Altyapi Sorunu Olmayacak
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün önemli projeleri arasinda yer alan modern sanayi sitesinin insaati sürüyor. Kültür Mahallesi’ndeki eski sanayi çarsisinda uygulanacak ‘kentsel dönüsüm projesi’ kapsaminda, esnaflarin tasinacagi Beslanbey Bölgesine modern sanayi sitesi kuruluyor. Üçüncü etaptan olusan ve toplam 385 dükkanin insa edilecegi modern sanayi sitesinin birinci etabinda yer alan 112 dükkandaki çalismalar devam ederken, diger yandan altyapi çalismalari da gerçeklestiriliyor.

Dükkanlarin çati kaplamalari ve ince isçilik çalismalari ile es zamanli olarak sanayi sitesinin yagmur suyu ve kanalizasyon hatlari da insa ediliyor. Ekipler tarafindan, her bir adaya su deposu da yerlestiriliyor.

Düzce’nin en modern sanayi sitesindeki çalismalar son asamaya gelirken, yakinda teslimat sürecinin baslayacagi da açiklandi.
Kaynak: İHA