Jandarma Ekipleri Suçlulara Göz Açtirmiyor

Adiyaman Il Jandarma Komutanligi ekiplerince son 1 haftada yapilan çalismalarda 40 sahis hakkinda islem yapildi.

Jandarma Ekipleri Suçlulara Göz Açtirmiyor
Edinilen bilgilere göre, Il Jandarma Komutanligina bagli jandarma ekipleri son 1 hafta içerisinde yaptiklari çalismalar çerçevesinde süpheli olarak görüp durdurduklari sahislar üzerinde 3 adet ruhsatsiz tabanca ve 1 adet av tüfegi ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak 8 sahis hakkinda islem yapildi.

Jandarma ekipleri sorumluluk bölgelerinde yasanilan 2 farkli hirsizlik olayina karisan 4 sahsi ise yaptiklari çalismalar neticesinde yakalayarak gözaltina aldi.

Jandarma ekipleri uyusturucuyla mücadele çalismalari çerçevesinde yaptiklari operasyonlarla 12 gram toz esrar, 11 gram kubar esrar, 41 kök kenevir bitkisi ele geçirirken bu olaylarla alakali 12 sahis hakkinda islem yapti.

Siber suçlarla mücadele kapsaminda da çalismalarini araliksiz yürüten jandarma ekipleri suç içerikli paylasimlar yapan 16 sahis hakkinda islem yapti. Toplam 40 kisi hakkinda islem yapan jandarma ekipleri ayni zamanda 153 vatandasa farkindalik egitimleri verirken 79 okul servis araci kontrol ederek 20 okul servis soförüne de bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA