Aliaga'da Ilk Meclis Toplandi

Aliaga Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk meclisi için toplandi. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar yönetiminde toplanan Nisan 2024 olagan meclisinde bir yil süreyle görev yapacak olan komisyon üyelerinin seçimi yapildi.

Aliaga'da Ilk Meclis Toplandi
Mahalli Idareler Genel Seçimlerinden sonra gerçeklestirilen ilk meclis toplantisi saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan meclis baskan vekilleri, kâtip üyeler, encümen üyeleri ile komisyon üyelerinin belirlenmesiyle devam etti.

“Aliaga’miza hep birlikte güzel hizmetler yapmak nasip olsun”

Yeni dönemin ülkeye ve Aliaga’ya hayirli olmasi temennisinde bulunan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “31 Mart Yerel Seçimleri ile ülke genelinde oldugu gibi Aliaga halkimiz da sandik basina giderek belediye baskanliginda sahsimizi, meclis üyeliginde ise siz degerli meclis üyelerini yetkilendirdi. Aliagamiza hep birlikte güzel hizmetler yapmak nasip olur insallah” dedi.



Komisyon üyeleri seçimi yapildi

5 Mart 2024 tarihli meclis tutanaginin okunup oylanmasinin ardindan üye seçimlerine geçildi. Yapilan üye seçimleri ile meclis baskan vekilligi, meclis kâtipligi, belediye encümen üyeligi ve komisyonlarda görev yapacak üyelerin seçimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA