Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarini Aldi

Osmangazili muhtarlar, mazbatalarini Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin ve Osmangazi Kaymakami Ali Partal’in elinden alarak görevlerine resmen basladi.

Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarini Aldi
Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, 31 Mart mahalli idari seçimlerini kazanarak 2024-2029 döneminde görev yapmaya hak kazanan Osmangazili muhtarlar için mazbata töreni düzenledi.

Osmangazi’nin 136 mahallesinde görev yapacak muhtarlar, Sümbüllü Bahçe Konagi’nda düzenlenen tören ile mazbatalarini Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin ve Osmangazi Kaymakami Ali Partal’in elinden aldi. Osmangazi’de bes yil boyunca birlikte görev yapacagi muhtarlar ile tek tek tanisan Baskan Aydin, “Yeni dönemin tüm muhtarlarimiz için hayirli olmasini temenni ediyorum. Tüm muhtar arkadaslarimi tebrik ediyor ve görevlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.

"Birlikte güzel çalsmalara imza atacagiz"

“Her yeni seçim, yeni bir baslangiçtir” diyen Baskan Aydin, “Seçimlerin ardindan araya Ramazan Bayrami girdigi için muhtarlarimiz mazbatalarini biraz geç teslim aldi. Hepimiz, halkimiza hizmet için seçildik. Inaniyorum ki, birlikte güzel çalismalara imza atacagiz. Hepinize basarilar diliyorum. Allah utandirmasin. Bugün vefat eden Gökçeören Mahallemizin muhtari Emin Batmaz’a da Allah’tan rahmet, sevenlerine bassagligi diliyorum” ifadelerini kullandi.

Osmangazi Kaymakami Ali Partal da yaptigi konusmada, “31 Mart mahalli idareler seçimlerinden basarili ile çikan Osmangazi Belediye Baskanimiz Erkan Aydin’i, meclis üyelerimizi ve siz degerli muhtarlarimizi tebrik ediyorum. Insallah önümüzdeki 5 yillik süreçte hep birlikte güzel islere imza atacagiz. Merkezi idarenin temsilcisi olarak kaymakamlik görevimizi yaparken, bizlerin en büyük destekçilerinden birisi de muhtarlarimizdir. Birçok hizmetimizi gerçeklestirirken muhtarlarimizla birlikte hareket ederiz. Son bes yil içerisinde pandemi ve deprem gibi iki büyük önemli olay yasadik. Pandemi de muhtarlarimiz bizlere her konuda destek verdi. Mahallelerindeki ihtiyaçlari bizlerin araciligiyla gidermeye çalistilar. Deprem döneminde de yaralarin sarilmasinda önemli rol oynadilar. Bizim kapimiz, muhtarlarimiza her zaman açik. Yeni dönem hepimiz için hayirli olsun” dedi.

Osmangazi Muhtarlar Dernegi Baskani Burhan Mandaci da, yaptigi konusmada sunlari söyledi:

“Osmangazili muhtarlarimiz, önümüzdeki 5 yillik dönem sürecinde Erkan Aydin baskanimiz ile aydinlik günler görecektir. Baskanimiz Erkan Aydin’a ve siz degerli muhtarlarimiza basarilar diliyorum.”

Konusmalarin ardindan Kaymakam Partal ve Baskan Aydin, muhtarlara mazbatalarini birlikte teslim etti.
Kaynak: İHA