Baskan Çetin Akin'dan Dutlu Yol'da Inceleme

Manisa’nin Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Dutlu Yol’da Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen çalismalari inceledi.

Baskan Çetin Akin'dan Dutlu Yol'da Inceleme
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, kentin kalbi durumundaki Atatürk Bulvari’nin devami olan Dutlu Yol üzerinde Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalismalari yerinde takip etti. Baskan Çetin Akin’a, Baskan Yardimcisi Evren Erbas, daire müdürleri ve teknik personeli eslik etti.

Üç etap halinde gerçeklestirilen olan çalismalarin sonunda 17 bin metrekaresi yol, 8 bin metrekaresi kaldirim olmak üzere 25 bin metrekare parke tasi, 4 bin metre ise bordür dösemesi yapilacak. Söz konusu çalismalar neticesinde 1. etap tamamlandi. 2. ve 3. etapta baslayan yol kaldirma çalismalari ise devam ediyor. Dutlu Yol, çalismalarin sonunda prestij caddesi olarak yeni ve modern bir görünüme kavusmus olacak.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Dutlu Yol’da sona yaklasan çalismalarimizi Baskan Yardimcimiz, daire müdürlerimiz ve teknik personelimiz ile birlikte inceledik. Daha güzel ve daha aydinlik bir Turgutlu için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Tüm hemsehrilerimize iyi geceler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA