Baskan Ün, Mührü Teslim Aldi

Kavak Belediye Baskani Serif Ün’e, eski baskan Ibrahim Saricaoglu hayirli olsun ziyaretinde bulunarak baskanlik mührünü teslim etti.

Baskan Ün, Mührü Teslim Aldi
31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri’nde Kavak Belediye Baskani seçilen Serif Ün’e eski Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu ve AK Parti Kavak Ilçe Baskani Onur Bakir hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Saricaoglu baskanlik mührünü Baskan Ün’e teslim ederek görevinde basarilar diledi.

"Bu bir hizmet yarisidir"

Baskan Ün, ziyarette yaptigi konusmada baskanlik mührünü Kavak halki adina aldigini belirterek eski baskan Saricaoglu’na bugüne kadar yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Ün, “Unutulmasin. Bugün biz, yarin bir baskasi olacaktir. Bu bir hizmet yarisidir. Sag olsun, var olsun. Biz herkesin belediye baskani olacagiz, kimseyi ayirmayacagiz tüm Kavak halkini kucaklayacagiz” dedi.



"Siyasi geçmisi bir kenara biraktik"

Yerel yönetimlerde vatandasa hizmet kavraminin önemine vurgu yapan Baskan Ün, belediye projelerinin devamliligina dikkat çekti. Ün, Kavak’ta siyasi geçmisin bir kenara birakilarak hizmet odakli bir anlayisin benimsendigini, vatandaslarin ilçe ve köylere acil sekilde hizmet bekledigini ifade etti.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin ilçe teskilati yöneticileri ile belediye meclis üyeleri hazir bulundu. Konusmalarin ardindan Baskan Ün, Saricaogluna plaket takdim etti.
Kaynak: İHA