TEM'de Bayram Trafigi Yogunlugu Havadan Görüntülendi

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçisi Istanbul istikametinde bayram trafigi sebebiyle yogunluk yasaniyor. Meydana gelen kazalar ve araç arizlarina bagli olarak trafik yer yer durma noktasina geldi. Trafik yogunlugu dron ile havadan görüntülenirken, ariza yapan aracin itildigi anlar da kaydedildi.

TEM'de Bayram Trafigi Yogunlugu Havadan Görüntülendi
Ramazan Bayrami sebebiyle tatil bölgelerine ve memleketlerine giden tatilcilerin dönüs yolculugu sürüyor. Türkiye’nin en önemli geçis güzergahlari arasinda bulunan ve Anadolu’yu Istanbul’a baglamakta adeta köprü görevi üstelene TEM Otoyolu’nun Kocaeli kisminda trafikte yogunluk yasaniyor. Trafigin 3 seritten 2 seride düstügü Izmit ilçesi geçisi Bekirdere Rampasi mevkiinde, araç arizalari ve meydana gelen kazalar sebebiyle trafik zaman zaman durma noktasina geliyor. Sürücüler yavaslayarak temkinli sekilde ilerlerken, trafik polisi ve saglik ekipleri yasanan olumsuzluklara müdahale ediyor.

Öte yandan, Bekirdere Rampasini tirmanirken otomobili ariza yapan bir sürücü aniden sag seritte durdu. Yavaslayan trafik sebebiyle sans eseri kaza meydana gelmedi. Otomobilden inen 2 kisi, araci iterek emniyet seridine götürdü. Otoyolun Danis Koper ve Gültepe Viyadügü, Bekirdere ile Korutepe Tünelleri’nde de trafikte yogunluk olustugu gözlemlendi.

Tem Otoyolu’nun Istanbul istikametindeki yogunluk dron ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA