Canik'te Bayram Coskusu

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti.

Canik'te Bayram Coskusu
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik’te her yil geleneksel olarak düzenlenen bayramlasma programinda vatandaslarla bir araya gelerek onlarin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti. Canik Belediyesi’nin ilçede gerçeklestirdigi Ramazan Bayrami Bayramlasma Programi’na vatandaslar yogun bir ilgiye katilirken, vatandaslarla yakindan ilgilenen ve kendileriyle uzun süre sohbet eden Baskan Ibrahim Sandikçi, çocuklara ise birbirinden güzel hediyeler verdi.

Bayram sevinci paylasildi

Canik Belediyesi Hizmet Binasi’nda düzenlenen Ramazan Bayrami Bayramlasma Programi renkli ve heyecanli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce vatandasin katilim sagladigi programda Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’nin çocuklarla ve vatandaslarla olan diyaloglari yüzlerde tebessüm olusturdu. Baskan Ibrahim Sandikçi, bayram sevincinin paylasildigi programinda, vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti.

Programa, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, AK Parti Canik Ilçe Baskani Mahmut Gençay, MHP Canik Ilçe Baskani Süleyman Baltaci, AK Parti Canik Ilçe Kadin Kollari Baskani Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA