Gelecegin Ticareti ATSO'da Konusulacak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO), Antalya’nin en büyük B2B Networking etkinligine hazirlaniyor. 23 Mayis’ta gerçeklestirilecek olan hibrit etkinlikte, is dünyasinin yapay zekâ destekli platform ile uluslararasi yeni nesil is birlikleri olusturacagini kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Baskani Ali Bahar, “Teknolojileri konusan, gipta eden degil, bizzat teknolojiyi üyelerine sunan bir Oda olmak birinci önceligimiz” dedi.

Gelecegin Ticareti ATSO'da Konusulacak
Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO), Antalya ve TR61 Bölgesi’ndeki (Antalya, Isparta, Burdur) is insanlarini “ATSO B2B Networking” etkinliginde bir araya getiriyor. 23 Mayis 2024 tarihinde ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gerçeklestirilecek olan etkinlige www.atsob2b.org.tr adresinden ön kayit yapilarak katilim saglanabilecek. ATSO B2B Networking etkinliginde, yapay zekâ destekli platform ile uluslararasi yeni nesil is birlikleri olusturacaklarini kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Baskani Ali Bahar, “Odamizda faaliyet yürüten 49 Meslek Komitemiz ile bu faaliyetlere yenilikçi çözüm ve öneriler sunan firmalarin bir araya gelecegi etkinligimizde, üyelerimizin ticari potansiyellerine destek vermeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Antalya’nin kalkinmasi ve katma degerli üretimin artmasi için önemli bir etkinlige imza attiklarini belirten ATSO Baskani Bahar, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bölgemiz için ticaretin, ihracatin ve dijitallesmenin gelistirilmesine önemli bir katki sunacak etkinligimizde, kisa sürede sonuç odakli ve etkili bir networking etkinligi olacak. Burada asil hedefimiz, katma degerli ürün sayisinin artirilmasi, ihracatta kentimizin rekabet avantajinin korunmasi ve ileri teknoloji ürünlerin hizla Antalya’mizda yayginlasmasini saglamak. Bu yüzden hizli kararlar alarak sonuç alan faaliyetler gelistirmek zorundayiz. Bu perspektif ve vizyonla çalismalarimizi hayata geçirmek, kentimize ve ülkemize karsi sorumlulugumuz.”

Antalya’nin ilk yapay zekâ destekli yeni nesil networking etkinligi

Yapay zekâ destekli “B2B Matchmaking” teknolojisinin kullanilacagi etkinligin, katilimcilarin projelerine, is gelistirme faaliyetlerine ve devam eden çalismalarina büyük bir katki saglayacagini ifade eden Baskan Ali Bahar, “Mevcut girisimcilerimiz is aglarini daha da gelistirme firsati bulacaklar ve girisimci adaylarimizin da yatirimcilar ile bulusmasina, yeni is birligi imkanlari olusturmasina katki saglayacagiz. ATSO’da 49 meslek komitesinde faaliyet gösteren grup üyelerinin ve katilimcilarin kisa sürede birbirlerini etkin olarak tanimalarini saglayarak, ticari iliskilerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu hedefle, bölgemizin ticari ve sanayi kapasitesi ile is birligi imkânlarinin gelismesine de katki saglayacagiz” ifadelerini kullandi. Uluslararasi bir platformda is dünyasinin bir araya gelecegini ifade eden Baskan Bahar, “Hibrit olarak gerçeklestirecegimiz etkinligimiz, Trendyol ana sponsorlugunda, Ideasoft ve Sipay basta olmak üzere birçok firmanin da sponsor olarak katki sagladigi, alaninda uzman konusmacilarin yer aldigi ücretsiz bir etkinlik” dedi.



"Ihtiyaç ve beklentiler dogrultusunda ticari eslesmeler saglanacak"

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi olarak, bölgenin ekonomik kalkinmasi için sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üretme vizyonumuzla yola çiktiklarini kaydeden ATSO Baskani Ali Bahar, “Teknolojiyi konusan, gipta eden degil, bizzat teknolojinin kendisini üyelerine sunan bir Oda olmak birinci önceligimiz. Yapay zekâ, günümüzün en önemli teknolojik trendlerinden biri haline geldi. Oda olarak, bu önemli teknolojiyi is dünyamiza entegre etmek ve üyelerimizin rekabet gücünü artirmak için çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Gelecegin ticaretinde yapay zekânin önemli bir rol oynayacagina inandiklarini ifade eden Bahar, “Her ne kadar ikili görüsmeler ve networking çalismalari genellikle yüz yüze gerçeklestirilen etkinlikler olsa da, dogru is birliklerinin ve uygun eslesmelerin saglanabilmesi için böyle bir teknolojik networking etkinligini organize ettik. ATSO B2B Networking ile yapay zekâ, aplikasyona girdiginiz sektörel ve ticari bilgiler dogrultusunda ihtiyaç ve beklentilerinizi tespit ederek sizin en dogru katilimci ile eslesmenizi saglayacak” dedi.



"Dogru müsteri ve is ortagi eslesmesini hedefliyoruz"

Üyelerinin ticari degerler olusturmasi ve sektörün en iyilerini bir araya getirmek istediklerini ifade eden Baskan Ali Bahar, “Her bir üyemiz bu etkinlik ile is potansiyeline uygun olan 10 firma ile B2B Networking is görüsmeleri gerçeklestirebilecek. Üyelerimiz isterlerse etkinlige çevrim içi olarak da katilim saglayabilecekler. Bu sayede teknolojinin tüm imkânlarindan sonuna kadar yararlanmis olacagiz” diye konustu.

Yenilikçi teknolojilere ve girisimcilige büyük önem verdiklerini dile getiren ATSO Baskani Bahar, “Yenilikçi bir konsept ve benzersiz bir yapay zeka teknolojisi ile üyelerimizi bulusturmayi ve onlarin en dogru müsteri ve is ortagi adaylari ile ikili is görüsmeleri yapmalarini saglamayi hedefliyoruz. Üyelerimizin ticari deger olusturmalarina destek olmak ve sektörün en iyileri ile bir araya getirmek, bizim en büyük hedeflerimizden biri. Bu heyecanla etkinligimize tüm üyelerimizi ve girisimcilerimizi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA