Baskan Zencirci Bayramlasma Programlarina Katildi

Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci, Ramazan Bayrami dolayisiyla kentteki bayramlasma programlarina katildi.

Baskan Zencirci Bayramlasma Programlarina Katildi


Belediye Baskani Zencirci ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Baskanliginca, Efeler ilçesinde Turistik Park’ta düzenlenen bayramlasma programina, CHP Germencik Ilçe Baskani Tayfur Bozdag ile meclis üyeleriyle birlikte katildi.

Baskan Zencirci Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Aydin Milletvekilleri Hüseyin Yildiz, Evrim Karakoz, Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin, Yenipazar Belediye Baskani Malik Ercan, CHP Il Baskani Hikmet Saatçi, il ilçe kadin ile gençlik kollari, Efeler Ilçe Baskani Süha Bayirli ve vatandaslarla bayramlasti.

Daha sonra CHP Germencik Ilçe Baskanliginca düzenlenen bayramlasma programina katilan Baskan Zencirci, vatandaslarla bir araya geldi, sohbet etti. Kendisine gösterilen ilgiden memnun oldugunu kaydeden Baskan Zencirci, “Güzel bir bahar gününde gerçeklesen bayramlasma bulusmamiz vesilesiyle tüm parti ailemizin Ramazan Bayramini bir kez daha kutluyorum. Bu vesile ile bir kez daha iyi bayramlar diliyor, tüm parti ailemize sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA