Baskan Özer Esenyurt'ta Derneklerle Bayramlasti

Esenyurt Belediye Baskani Ahmet Özer, Ramazan Bayrami’nin ilk gününde ilçedeki yöre derneklerini ziyaret ederek vatandaslarla bayramlasti. Ziyaretlerde yogun ilgiyle karsilanan Baskan Özer, “Sevgi paylastigimiz zaman azalmaz, çogalir. Buna vesile olan en önemli günlerden biri bayramdir. Hepinizin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Baskan Özer Esenyurt'ta Derneklerle Bayramlasti
Esenyurt Belediye Baskani Ahmet Özer, Ramazan Bayrami’nin ilk gününde ilçede bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Güne Serhan Tirit Merkez Camii’nde bayram namazini kilarak baslayan Baskan Özer, burada Esenyurt halkiyla bayramlastiktan sonra Mus Ili ve Ilçeleri Sosyal Yardimlasma Dayanisma ve Kültür Dernegi’nin düzenledigi kahvalti programina katildi.

Programda yogun bir ilgiyle karsilanan Baskan Özer, herkesin bayramini kutlayarak Esenyurt için hizmete ara vermeden devam edeceginin mesajini verdi. Kahvalti programinin ardindan Zonguldak, Bartin, Karabük Eski 67’liler Dernegi’nin gerçeklestirdigi bayram bulusmasina katilan Özer, bayramin baris ve kardeslik duygulari içinde geçtigini belirterek herkese tesekkür etti. Bayramin birinci gününde Göleli Kadinlar Kooperatifi’ni de ziyaret eden Baskan Özer, burada kadinlarin yapmis oldugu çalismalar hakkinda bilgi alarak kültürel degerleri yasattiklari için tesekkür etti.

“Sevgi paylastigimiz zaman çogalir”

Bayramlarin sevgiyi paylasmak adina önemli oldugunu söyleyen Belediye Baskani Ahmet Özer söyle konustu: “Hepinizin Ramazan Bayrami’ni yürekten kutluyorum. Zorlu bir sürecin sonunda kisa bir süre önce belediyemizi devraldik. Bayram seyran demeden çalismalarimiza devam ediyoruz. Bayramlarin tabii bizim kültürde ayri bir yeri var. En önemli yeri sevgidir. Insanin dogasinda öyle hasretler var ki paylastiginiz zaman büyür. Ona da vesile olan günler vardir. Sevgiyi paylastigimiz zaman azalmaz, çogalir. Buna vesile olan en önemli günlerden biri bayramdir.”
Kaynak: İHA