Hizan'da Bayramlasma

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, Ramazan Bayrami münasebetiyle ilçedeki kurum amirleri ve vatandaslar ile bayramlasti.

Hizan'da Bayramlasma
Ögretmenevinde düzenlenen bayramlasma programina katilan vatandaslar ile bayramlasan Kaymakam Özçelik; insanlari günlük kaygi ve sikintilardan uzaklastirarak birbirine yakinlastiran bayram günlerinin toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberligi pekistirdigine degindi.

Bugüne kadar el birligi ile yasatilan birliktelik kültürünün en güzel örneklerinden birinin sergilendigi bayramlasma törenine katilan tüm vatandaslara tesekkür eden Özçelik, “Sevgi, saygi, hosgörü ve huzur ortaminin hakim oldugu bir dünya temennisiyle tüm vatandaslarimiza hayirli bayramlar diliyorum” dedi.

Ögretmenevinde bayramlasma programini bitiren Kaymakam Özçelik, daha sonra Ilçe Emniyet Müdürlügündeki personellerle bayramlasip, ardindan Ilçe Devlet Hastanesindeki personel ve hastalarin bayramini kutladi. Daha sonra Ilçe Jandarma Komutanligi ve Ilçe Jandarma Tabur Komutanligini ziyaret ederek askerlerin bayramini kutlayan Kaymakam Özçelik, ardindan Horozdere ve Gayda Yol Kontrol Noktalarina ugrayarak polis ve askerlerle bayramlasip basta sehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm vatandaslara hayirli bayramlar dileginde bulundu.

Bayramlasma programina Kaymakam Nurhalil Özçelik, Hizan Belediye Baskani Yahya Sam, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA