Baskan Ural Bayramlasma Programina Katildi

Turhal Belediye Baskani Erdem Ural, Ramazan Bayrami münasebetiyle düzenlenen bayramlasma programlarina katildi.

Baskan Ural Bayramlasma Programina Katildi
Merkez Camii’nde kilinan bayram namazinin ardindan ilçe protokol üyeleri ile birlikte vatandaslarla bayramlasan Baskan Ural, cami çikisinda Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ile devlet hastanesi personel ve hastalarla bayramlasti. Turhal Belediye Baskani Erdem Ural sehit ailelerini de unutmadi. Devlet hastanesi çikisinda protokol üyeleriyle birlikte sehit Jandarma Uzman Çavus Yasin Gencer, sehit Piyade Uzman Onbasi Enes Pelit, sehit Polis Memuru Dursun Yöntem’in ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Turhal Belediye Baskani Erdem Ural, sehit ailelerinin ziyaretlerinin ardindan Sehit Tümgeneral Aydogan Aydin Milli Egemenlik Parki’nda düzenlenen sehir bayramlasmasina katildi.



"Toplumun her kesimine esit mesafede olacagiz"

Alanda bulunan vatandaslarla bayramlasan Baskan Ural, "Saygideger Turhallilar, hepiniz bayramlasma kutlamamiza hos geldiniz. Hepimizin bayrami mübarek olsun. Kiymetli Turhallilar yaklasik 70 günlük bir seçim sürecini sona erdirdik. Toplumun yüzde 40 oyunu alarak uzun yillar var olmamis bir destekle bizlere görev verildi.

Sürecin tamamlanmasiyla meclisimizi kurduk. Meclisimizi itidarli kurup, teknik arkadaslarimizla beraber hareket etmeye basladik. Çesitli toplumlara gittik. Ortak noktada sunu gördük. Turhalli yöneticilerden esasen istenen su üç maddeydi. Birincisi kimseyi kimseden ayirma. Herkese esit mesafede ol. Iki, haram yeme, yedirme. Üç, ne yaparsan yap istihdami arttirmak için kollari siva ve hemen aksiyon al. Önümüzdeki süreçte yapacaginiz isler bu üç maddede gizli. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bana güvendigi için huzurlarinizda tesekkür etmek istiyorum. Partimizin yönetimine il örgütüne Genel Baskanimiz Özgür Özel’e Mansur Bey’e, Ekrem Bey’e süreçte bize kattiklari degerler ve katacaklari degerler için onlara tesekkür ediyorum" dedi.



Nesrin’e tam destek

Alanda bulunan Avrupa Güres Sampiyonu Turhalli Avrupa Sampiyonu Güresçi Nesrin Bas’a destek sözü veren Baskan Ural, "Nesrin 71 kiloda genç yasinda Avrupa’da sampiyon oldu. Kendisini cani yürekten kutluyorum. Zaten birçok sampiyonlugu vardi. Son süreçte de Avrupa Sampiyonluguyla taçlandirdi. Insallah Paris’te ki sampiyonaya katilmasi için destek olacagiz, kendisine söz veriyorum. Ve kendisine destek olmak için Paris’teki sampiyonaya insallah beraber katilacagiz" diyerek sözlerine son verdi.

Konusmanin ardindan Baskan Ural vatandaslarla hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA