Kirikkale'de CHP'nin Adayi Ahmet Önal Kazandi

Kirikkale Belediye Baskanligini resmi olmaya sonuçlara göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayi Ahmet Önal kazandi.

Kirikkale'de CHP'nin Adayi Ahmet Önal Kazandi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kirikkale Belediye Baskan Adayi Ahmet Önal, resmi olmaya sonuçlara göre seçimi kazanmasinin ardindan Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda toplanan vatandaslara hitap etti. 41 yildir Kirikkale’de yasadigini belirten Önal, her daim vatandaslarin yaninda olmaya devam edecegini söyledi.



"Artik sorunlari çözmek için buradayim"

Kirikkale’nin her sorununu bildigini ifade eden Önal, konusmasinda sunlari kaydetti:

"Bu kentte dogdum, bu kentte büyüdüm. Bu kentte okudum. Ekmegimi bu kentte kazandim. Siyasete bu kentte girdim. Sizlerle beraber olmanin mutlulugunu görüyorum. Her gün sizinler beraber olmaya çalistim. Aci gününüzde, tatli gününüzde, çarsida, pazarda, sokakta, her yerde yaninizda olmaya çalistim. Sorunlarinizi anlatmaya çalistim. Problemlerinizi Ankara’ya tasidim. Sesiniz, nefesiniz olmaya çalistim. Artik sorunlari çözmek için buradayim. Kirikkale’nin her sorununu biliyorum. Kirikkale’nin her sokagini biliyorum. Her mahallesini biliyorum. Kirikkale’de yasayan herkesi taniyorum."

"Herkese saygi duydum"

Kirikkale’nin kazandigini belirten Önal, "Degerli hemserilerim; kucaklasmaya geliyoruz. Kaynasmaya geliyoruz. Birlesmeye geliyoruz. Hep yapici olmaya çalistim. Hep birlestirmeye çalistim. Asla kimse hakkinda kötü bir sey söylemedim. Herkese saygi duydum. Bu kentte aday olan herkese saygi duydum. Siyaset yapan herkese saygi duydum. Her siyasi partiye saygi duydum. Tüm adaylara basarilar diledim. Kimseyi ötekilestirmedim. Kimseyle kavga etmedim. Bugün kaybeden yoktur. Bugün Kirikkale kazanmistir. Bu sonuç herkes için kazanmis olmaktir" diye konustu.

Önal, siyasi görüsü fark etmeksizin vatandaslarin her daim yaninda olacagini aktardi.
Kaynak: İHA