Gelecegin Is Insanlarina Egitim

Genç MÜSIAD Antalya Subesi’nin “Gelecegin Is Insanlarini Yetistirmek” mottosuyla düzenledigi Young Business Academy (YBA) programi Akdeniz Üniversitesinde gerçeklestirildi.

Gelecegin Is Insanlarina Egitim
Basladigi ilk yildan bu yana yüzlerce ögrencinin hayallerini büyüten, projelerini gelistirme firsati sunan Young Business Academy, bu yil da girisimci, ahlaki degerlerini önemseyen, vizyon sahibi gençlerle egitim programi gerçeklestirdi. Gelecegin is dünyasinin liderleri ile isadamlari arasinda bilgi aktarimi ve tecrübe paylasimiyla bire bir tanisma alani olusturuldu.

Programin ilk günü Genç MÜSIAD Antalya Baskani Muhammet Fatih Özel’in açilis konusmalari ile basladi.

Konusmalarinda Özel, Young Business Academy’nin, girisimci ve inovatif genç is insanlarini yetistirme merkezi olmasina degindi. Ilk olarak Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. Ibrahim Yavuz sunumlarini gerçeklestirdi. Teknoloji ve Bilisim Sehri Antalya konu baslikli sunumda gerçeklestirilen projeler ögrencilere tanitildi. Ardindan, MÜSIAD Antalya Sube Baskan Yardimcisi Yusuf Akgül Ihracat Yönetimi hakkinda bilgilendirmelerde bulunup tecrübelerini aktardi. Ilk günün son konusmacisi olan MÜSIAD Antalya Insaat Sektör Kurulu Baskani Cafer Dogrukan Girisimcilik ve Aksiyon baslikli konusmasini gerçeklestirdi.

Young Business Academy programinin ikinci gününde, ATSO Baskan Yardimcisi ve önceki dönem MÜSIAD Antalya Baskani Bogaçhan Göksu “Markalasmak” konulu sunumu gerçeklestirirken; KOSGEB Antalya Il Müdürü Ibrahim Ugur Erkis Girisimcilik ve Istihdam Destekleri hakkinda paylasimlarda bulundu.

Ardindan MÜSIAD Antalya Sube Baskan Yardimcisi Fatih Gürcü Yenilenebilir Enerji alaninda konusmalarini gerçeklestirip merak edilen sorulari yanitladi. Programin son konusmacisi olan Salih Erbas Yeni Nesil Ortaklik adli sunumunu gerçeklestirdi. MÜSIAD Antalya Baskani Ali Akçay’in gerçeklestirdigi kapanis konusmasinin ardindan ögrencilere sertifikalari takdim edilerek program sonlandirildi.
Kaynak: İHA