Finike'de Ikinci Geyikçi Dönemi

Finike Belediye Baskanligi yarisini mevcut Baskan Mustafa Geyikçi, yeniden kazandi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayi olan Mustafa Geyikçi, 2019’dan sonra 2024 seçimlerinden de zaferle ayrildi.

Finike'de Ikinci Geyikçi Dönemi
Finike’de 31 Mart seçimlerinin kazanani mevcut Belediye Baskani Mustafa Geyikçi oldu. Mustafa Geyikçi, seçim zaferini Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaslar ile birlikte kutladi. Sonuçlarin belli olmasinin ardindan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde toplanan vatandaslara seslenen Mustafa Geyikçi, “Bugün 2019 yilindan sonra bir kez daha seçilmis olmamin mutlulugunu ve gururunu yasiyorum. Bana Finike’me bir kez daha hizmet etme firsati verdiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



"Asil isimiz simdi basliyor"

Yogun bir seçim dönemini geride biraktiklarini ifade eden Baskan Mustafa Geyikçi, “Geçen seçim döneminde Finike’mizi 63 yil sonra Cumhuriyet Halk Partimize kazandirmistik. Geçtigimiz 5 yilda yapmis oldugumuz çalismalarla sizlerin yeniden takdirini kazandik. Önümüzdeki 5 yili da ayni kararlilikla sizler için Finike’miz için çalismalarimizi sürdürecegiz. Yogun bir seçim dönemini geride biraktik ancak asil isimiz simdi basliyor. Geçen dönem kaldigimiz yerden, hiz kesmeden, Finike’nin hak ettigi hizmetleri yapmayi sürdürecegiz” dedi.



"50 bin Finikelinin baskani olacagim"

Finike’de seçimlerin tam bir demokrasi söleni seklinde geçtigini de sözlerine ekleyen Baskan Mustafa Geyikçi, “Seçimleri tamamladik. Artik hizmet zamani. Artik parti rozetimizi çikartiyor ‘Finikeli’ rozetimizi yakamiza takiyoruz. Bize oy versin vermesin bundan sonra Finike’de yasayan 50 bin vatandasimizin baskaniyim. Geçen 5 yilda oldugu gibi bu dönemde de kapim yine tüm vatandaslarimiza açik. Finike’de yasayan herkesin yüzünün güldügü, huzur içerisinde yasadigi bir kent olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Geyikçi’den diger adaylara zeytin dali

Konusmasini seçimlere katilan tüm adaylara zeytin dali uzatarak bitiren Baskan Mustafa Geyikçi, “Vatandaslarimiz sandiklara gitti. Oylarini kullandi. Kararlarini verdi. Vatandaslarimizin teveccühü bizi bu göreve layik gördü. Ben seçimlerde aday olarak Finike’ye hizmet etmek isteyen tüm adaylara tesekkür ediyorum. Bundan sonra önemli olan Finike’nin çikarlaridir. Bu çikarlar dogrultusunda tüm adaylarimizi da yanimiza davet ediyorum. Kendi projelerimiz disinda Finike’mizin yararina olacak her projeye kapimiz açiktir. Simdi Finike için birlik olma zamanidir” diye konustu.

Kaynak: İHA