Bozüyük 'Bakkalcioglu' Dedi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarina göre yüzde 35.64’lük oy oraniyla 15 bin 344 oy alarak tekrar Bozüyük Belediye Baskani seçildi. Baskan Bakkalcioglu’nun yeniden seçilmesi Bozüyük’te büyük bir coskuyla kutlandi.

Bozüyük 'Bakkalcioglu' Dedi
Seçim sonuçlarinin belli olmasinin ardindan Cumhuriyet Meydani’nda hemsehrileri ile bulusan Baskan Bakkalcioglu, yogun tezahüratlar esliginde hemsehrilerinin karsisina çikti. Meydani dolduran Bozüyüklüler Baskan Bakkalcioglu’nu hep bir agizdan “Efsane Baskan” sloganlariyla kutladilar. Yeniden kazanilan baskanlik binlerce Bozüyük’lünün coskulu katilimiyla, havai fisek gösterileri esliginde, davullar zurnalar çalinarak, oynanarak kutlandi. Cumhuriyet Meydani’nda hemsehrilerine hitaben tesekkür konusmasi yapan Baskan Bakkalcioglu, “Sevgili yol arkadaslarim, sevgili hemsehrilerim; bugün Bozüyük, belediyeyi 5 yil yönetecek belediye baskanini ve meclis üyelerini ve il genel meclis üyelerinin seçimini yapti. Su anda belediye baskanligi seçiminde seçimin sonuna yaklastik, arada fark çok büyük oldugu için biz bu kutlamaya simdiden burada basladik. Ben öncelikle siz sevgili hemsehrilerime bana verdikleri büyük destek için çok tesekkür ediyorum. Insallah söz verdiklerimizin hepsini bu 5 yil içinde yapmanin yarindan itibaren hiç vakit kaybetmeden yola çikarak baslangicini yapacagiz. Simdi bu süreç içerisinde ben hem Belediye Baskani hem aday olarak diger aday arkadaslarla ilgili agzimdan kötü söz çikmadi, kötü söz söylemedim. Bu benim ahlak görüsüm. Ama ben bunu yaparken baska aday arkadaslarim söyledikleri kendi ayiplaridir. Bakin mesela en basitinden ‘Bakkalcioglu kibirlidir, belediyenin önünden insan bile geçemez, kabul etmez’ gibi laflar söylemisler. Bakin ben kibirli, yalniz bir insan olsam sizin gibi böyle büyük bir kalabalik burada olmazdi. 5 yil görev yaptiktan sonra tekrar böyle göreve seçilmek benim için onurdur, sereftir ve Bozüyük’e hizmet için önümü açtiniz. Tüm Bozüyük’e çok tesekkür ediyorum. Benim ailem burada, esim her zaman en büyük destekçim oldu, ona da buradan çok tesekkür ediyorum. Iki kizim var, kizlarim da yanimda, onlar da geldiler, iki tane torunum var ve damatlarim da geldi. Ailemin hepsi burada, benim için en kiymetli sey ailem, ama bir de sizlersiniz. Çünkü siz de benim ailemsiniz, benim bu küçük ailemle birlikte Bozüyük’ün tamami benim ailem artik" dedi.

Baskan Bakkalcioglu’nun konusmasi coskulu kalabalik tarafindan sik sik sloganlarla kesildi. Konusmanin ardindan Baskan Bakkalcioglu beraberindekilerle birlikte Ismet Inönü Caddesi üzerinde üzerinde yürüyerek hemsehrilerini selamladi, destekleri için tesekkür etti. Baskan Bakkalcioglu ayrica 100. Yil Çarsi Meydani’nda da hemsehrilerine hitap ederek kisa bir tesekkür konusmasi yapti.
Kaynak: İHA