Bu Ramazan'da Çocuklar Doyasiya Eglenecek

Gölcük’te geleneksel Ramazan aksamlari atmosferini yasatmak amaciyla düzenlenecek olan çocuk senliginde minikler doyasiya eglenecek.

Gölcük Belediyesi, ilçede yasayan çocuklara Ramazan ayi boyunca bir kez daha eglenceli anlar yasatacak. Her yil oldugu gibi bu yil da dolu dolu program takvimi hazirlayan Gölcük Belediyesi; “Ramazan Ayi Çocuk Senligi” etkinlikleri ile ilçede yasayan çocuklarin doyasiya eglenmelerini saglayacak. Ramazanin manevi atmosferini çocuklara anlatarak, Ramazan geleneklerini yasatma amaciyla düzenlenecek Gölcük Belediyesi Ramazan Ayi Çocuk Senligi’nde geleneksel Türk tiyatrosundan oyunlar sahnelenecek. Etkinliklerde eglenceli çocuk oyunlari, illüzyon gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ile Ibis, kavuklu pisekar, karakterleri ile çocuklara eglenceli anlar yasatilacak. Etkinliklerde çocuklara, pamuk seker ve Osmanli macunu ikram edilecek. Ilçenin 10 ayri noktasinda düzenlenecek çocuk senligi, 12 Mart Sali günü saat 20.30’da Kazikli Kervansarayi Kültür Yapisi’nda baslayacak. Tarihi yapida agirlanacak Gölcüklü çocuklar, eglence ve kahkaha dolu aksam yasayacak. Ramazan ayi boyunca ilçeyi gezerek çocuklarla bulusacak olan etkinlikler 6 Nisan Cumartesi aksami yine Kervansaray’da sona erecek.

Etkinlikler, 15 Mart Cuma aksami Ulasli Gençlik Merkezi’nde, 16 Mart Cumartesi günü Yazlik Kültür Merkezi, 19 Mart Sali günü Degirmendere Kültür Merkezi, 22 Mart Cuma günü Sirinköy Kültür Merkezi, 26 Mart Sali aksami Gölcük Kongre Sarayi, 28 Mart Persembe günü Gölcük Sanat Galerisi, 29 Mart Cuma günü Ihsaniye Dügün Salonu, 2 Nisan Halidere Meydan, 4 Nisan Persembe günü Degirmendere Yali Evleri Amfi Tiyatro’da son olarak da 06 Nisan Persembe günü Kazikli Kervansarayi Kültür Yapisi’nda düzenlenecek.
Kaynak: İHA