Tokat'ta Kadinlara Özel Mini Konser

Tokat Gönüllü Turizm Elçileri, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla tarihi Hidirlik Köprüsü üzerinde yürüyen kadinlara mini konser düzenledi.

Tokat'ta Kadinlara Özel Mini Konser
Tokat Gönüllü Turizm Elçileri üyeleri, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü özel bir etkinlikle kutladi. Kadinlari anlamak ve onlara destek olmak adina bir araya gelen gönüllüler, Tokat’in kaldirimlarinda ve Tarihi Hidirlik Köprüsü üzerinde yürüyen kadinlara sicak bir jestte bulundu. Etkinlik kapsaminda, gönüllüler kadinlara seker ve kolonya ikraminda bulunarak günlerini kutladi. Ayrica, müzisyen Sefa Zigarli da etkinlige klarnet performansiyla renk katti.

Tokat Gönüllü Turizm Elçileri Baskani Fatma Esin Tuna, etkinlikte yaptigi konusmada kadinlarin basaramayacaklari hiçbir sey olmadigini vurgulayarak, "Tek ihtiyaçlari cesaret. Kadinlar, lütfen çocuklarinizi, kizlarinizi okutun, sosyal ve is hayatina katilsinlar. Egitimle tüm engelleri asarlar" dedi.

Tokat Gönüllü Turizm Elçileri’nin bu anlamli etkinligi, kadinlarin önemini vurgulamanin yani sira toplumda esitlik ve adalet duygusunu pekistirmeye yönelik bir adim olarak nitelendirildi.
Kaynak: İHA