Batman'in Bilgi Dolu Kapilari

Batman’in Sason ilçesinde Kinali Ilk ve Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri el ele vererek okuldaki bütün kapilari adeta bir kitap gibi bilgi ve görsellerle donatti.

Batman'in Bilgi Dolu Kapilari
Ögrencilerinin gündelik hayatta karsilasabilecekleri önemli bilgilere daha fazla karsilasmalarini saglamak ve zihinlerine kazimalari için yazi ve görsellerle okuldaki bütün sinif, lavabo ve tuvaletlerin kapilarini adete bir kitap gibi bilgi ve görsellerle donattiklarini belirten Kinali Ilk ve Ortaokulu Müdürü Selçuk Saglam, yapilan çalismalarla kapilarin görselligiyle de sinif ve koridora ayri bir renk kattigini söyledi.



Saglam, “Okulumuzda bulunan bütün kapilari adeta bir kitap gibi resim ve bilgilerle donatarak, ögrencilerimizin egitim hayatlari boyunca sik sik karsilasa bilecekleri bilgileri daha kolay ögrenmelerini ve unutmamalarini hedefledik. Bazi sinif kapilarina çevre bilincini asilamak için yazi ve resimler kullanirken, bazi kapilarda da matematik, fen bilimleri, Türkçe, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabanci dil bilgisi gibi konu ve görselleri kullanarak kapilarimiza farkli bir donanim ekledik. Bu durum ögrencilerimizin de çok hosuna gitti. Birçok derste kapida gördükleri bilgi ve konulari islerken konuya daha hakim olduklarini gördük. Bu çalismalarda emegi geçen bütün ögretmen ve ögrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA