Baskan Özlü'nün Kadinlar Oldular

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’nün 8 Mart Dünya Kadinlar Günü organizasyonu kadinlarla bir araya gelerek BELMEK kurslari ve Is Kulübü araciligi ile üreten ve is sahibi olan kadinlari örnek gösterdi.

Baskan Özlü'nün Kadinlar Oldular
Düzce Belediyesi bünyesinde 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla düzenlenen etkinliklerden bir tanesi olan Dezavantajli Gruplar Bulusmasi’nda Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’nde kaydi olan kadinlar ile Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan adayi Dr. Faruk Özlü bir araya geldi. Kadinlarin daha adil bir dünyada yasamlarina devam etmesi, istihdam ve sosyal yasama daha fazla entegre edilmesi konularinda yapilan projelerden söz eden Faruk Özlü, BELMEK kurslari ve Is Kulübü araciligi ile üreten ve is sahibi olan kadinlari örnek gösterdi.

Baskan Faruk Özlü “Hanim kardeslerimiz ile bulustuk kendileri ile sohbet ettik. Belediye hizmetlerimizden bahsettik onlar da kendilerini gelistirmek üzere açtigimiz BELMEK kurslarimizdan faydalaniyor, is kulübümüze alinan basvurularda kadinlari daha dikkatli inceliyor ve en uygun istihdam ile bulusturmaya özen gösteriyoruz. Sehrimizin ve ülkemizin üretimine en büyük katkiyi saglayan üreten kadinlardir. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayiyla agirladigimiz hanim kardeslerimize ve bu organizasyonda emegi geçen çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum, 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA