Vanli Is Adamindan Bin Aileye Ramazan Yardimi

Vanli is adami Fehim Güner, Ramazan ayi öncesinde bin aileye gida kolisi dagitti.

Vanli Is Adamindan Bin Aileye Ramazan Yardimi
Is adami Fehim Güner, Vanli Amcan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi vasitasiyla ihtiyaç sahibi ailelere gida kolisi dagitti.

Yardimlarin daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi bin aileye dagitildigini ifade eden Vanli Amcan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskan Yardimcisi Rifat Yildiz, “Van’da magduriyetin çok oldugunu görüyoruz. Bu nedenle Ramazan öncesi ilk baslangiçta bin aileye gida ve tavuk dagitimimiz olacak. Amacimiz Ramazan ayinda bu ailelerin sofrasinda güzelliklerin olusturulmasidir” dedi.

Dernek olarak yillardir bu gibi çalismalarinin sürdürüldügünü aktaran Yildiz, “Insallah Ramazan ayi sonuna kadar bu tür yardimlarimiz olacak. Bu insanlarin yaninda oldugumuzu bilmelerini istiyoruz. Yillardir yaptigimiz çalismalar sonucu bu ailelerin magduriyetlerini görüyoruz. Tek tek tespit ettigimiz ailelerdir. Bizler o ailelere ugruyor, desteklerimizi esirgemiyoruz. Bu günde içerisinde temel ihtiyaçlar olan 10 çesit gida ürünleri olan kolileri dagittik. Ben bu manada yardimlari gönderen hayirsever Fehim Güner’e çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Vatandaslar ise Ramazan ayi öncesi yardim gönderen hayirsever is adami Fehim Güner ile yardimlari kendilerine ulastiran dernek üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA