Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Servisçi Esnafindan Baskan Böcek'e Destek

Antalya Servisçiler Odasi Baskani Süleyman Sahin, Büyüksehir Belediye Baskani ve Baskan Adayi Muhittin Böcek’e destek vererek, “Sizin zamaninizda destan yazdik. Baskanimiz esnafi enflasyona ezdirmemistir. Servisçi camiasi olarak her zaman sizin yaninizdayiz” dedi. Baskan Böcek, yeni dönemde 11 katli kavsak yapacaklarini söyledi.

Servisçi Esnafindan Baskan Böcek'e Destek
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve CHP Baskan Adayi Muhittin Böcek, AESOB’ta Servisçiler Odasi Baskani Süleyman Sahin, yönetimi ve servisçi esnafiyla bulustu. Servisçiler Odasi Baskani Süleyman Sahin, servis camiasi olarak Baskan Böcek zamaninda destan yazdiklarini ifade ederek, “Kendisine tesekkür ediyorum. Örnegin esnafi enflasyona ezdirmemistir. Devir ücretlerine hem zam yapilmadi hem de düsürüldü. En büyük tesekkürümüz 524 plaka iptal olmustu, oy birligiyle geri alindi. Ihalelerden alinan plakalar 3 yil tekrar satilamaz diye karar aldiniz, esnafi korudunuz. Araç devirlerinde uzun sürede hallolmayan islemler simdi hemen hallediliyor. Eskiden yolculari Serik ve Korkuteli’ye götüremiyorduk, simdi onu kaldirdiniz. Sizi alkisliyorum baskanim. Daha önce araç plakalarinin 6 ay bosta kalmasi gerekiyordu. Simdi plakasini söken esnaf 6 ay içinde plakasini takmadan, günü dolmadan tekrar devredebiliyor. Servis camiasi her zaman sizin yaninizda. Bizi hiç kirmadiniz, agabeylik yaptiniz. Her zaman emrinizdeyiz” diye konustu.



“11 katli kavsak”

Servisçi esnafina tesekkür eden Baskan Böcek, yaptigi hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlatti. Kent trafigini hafifletecek yeni kavsak projeleri oldugunu belirten Baskan Muhittin Böcek, sunlari aktardi:

“Rayli sistemimizin 4. ve 5. etaplariyla entegre bir biçimde yeni 11 adet katli kavsagimizi Antalya’mizda hep birlikte kullanmaya baslayacagiz. Bunlarin yani sira akilli kavsak ve geometrik kavsak düzenlemeleri ile trafigin akisini hizlandiracagiz. Trafik sikisikligini önlemek adina hayata geçirecegimiz projelerimizden biri olan yeni kent içi kavsak düzenlemeleriyle ulasim süresini kisaltip ulasim stresini azaltacagiz.”
Kaynak: İHA