Samida Müzik Grubu Tiflis'te Sahne Aldi
Tiflis Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’ne ithafen düzenlenen etkinlikte Samida müzik grubu Tiflis’te sahne aldi.

Tiflis YEE’nin organizasyonu ve Gürcistan Türk Is Insanlari Dernegi (GÜRTIAD), MÜSAID Tiflis Dernegi, Vestel Gürcistan Genel Müdürlügü ile THY Gürcistan Genel Müdürlügünün katkilariyla gerçeklestirilen konsere, müzikseverler yogun ilgi gösterdi. Türk ve Gürcü toplumunun sevinçlerine ve hüzünlerine eslik eden, ortak ezgilerin seslendirildigi konser etkinliginde; Yudum Sahin’in Gürcü halk sazi panduri, Damla Sahin’in flüt, navtronik ve salamuri, Tamara Sahin’in ise keman performanslari davetlilere unutulmaz bir müzik söleni yasatti. Program açis konusmasinda Tiflis Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Can Güray, Tiflis YEE tarafindan organize edilen konseri, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü vesilesiyle düzenlediklerini belirterek tüm kadinlarin Kadinlar Günü’nü kutladigini ifade etti.
Konser etkinliginde sahne alan Samida müzik grubu sanatçilari, kendilerini Tiflis’te agirlayan Yunus Emre Enstitüsüne ve konsere katilan müzikseverlere mütesekkir olduklarini ifade ettiler.
