Modern Projede Ilk Beton Atildi

Gebze Kent Meydaninda baslatilan Çoban Mustafa Pasa Cami’deki tuvaletler ve abdesthaneler yer altina alinarak modernize edilecek projede ilk beton atildi.

Modern Projede Ilk Beton Atildi
Vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda Gebze Belediyesi tarafindan hayata geçirilen proje kapsaminda Çoban Mustafa Pasa Cami’deki abdesthaneler yer altina alinirken, bir yandan da umumi tuvalet ihtiyaci da karsilanmis olacak. Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün talimatiyla baslatilan projede temel kazisinin ardindan ilk beton atildi.

Toplam 360 metrekarelik alanda ve meydanin estetigine uygun sekilde hayata geçirilecek proje hakkinda bilgi veren Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Gebze 15 Temmuz Milli Irade Kent Meydani’nda Çoban Mustafa Pasa Camisinin ana çikis kapisinin ön cephesinde hayata geçirecegimiz çalismayla birlikte, meydanda umumi tuvaletler, abdesthaneler ve gasil hanelerin yer altinda en modern sistemle devreye alacagiz. En kisa sürede bu çalismalari tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacagiz. Simdiden cami cemaatimize ve Gebze’mize hayirli olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA