Minikler, Kumbaralarini Filistin Için Bagisladi

Bilecik Il Müftülügüne bagli Kayiboyu 4-6 Yas Kur’an Kursu’nda egitim gören minik ögrenciler, kumbaralarinda biriktirdikleri harçliklarini Filistin’deki kardesleri için bagisladi.

Minikler, Kumbaralarini Filistin Için Bagisladi
Türkiye Diyanet Vakfi tarafindan zor günler geçiren Filistin halkina destek olmak amaciyla baslatilan ‘Özgür Filistin’in Yanindayiz’ yardim kampanyasina destekler artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bilecik Il Müftülügü Kayiboyu 4-6 Yas Kur’an Kursu’nda egitim gören minik ögrenciler de kumbaralarinda biriktirdikleri harçliklariyla ‘Özgür Filistin’in Yanindayiz’ kampanyasina destek oldu. Türkiye Diyanet Vakfi Bilecik Subesi adina Filistin’e göndermek üzere kumbaralarini miniklerden teslim alan Bilecik Il Müftüsü Ali Erhun, "Sizlerin, kardeslerinizi düsünerek böyle bir paylasimda bulunmaniz beni çok mutlu etti. Kumbaralarinizi kardeslerinize bagislamaniz çok güzel bir davranis. Insallah ömrünüzü hep iyilikle geçirir ve örnek birer insan olursunuz. Israil’i neden sevmiyor insanlik. Çünkü zulüm ettigi için. Masum çocuklari ve insanlari öldürdügü için. Bizler asla kötü insanlar olmayacagiz. Iyi insan olacagiz ve iyilik pesinde kosacagiz. Sizler de kumbaralarinizi Filistin’deki kardesleriniz için bagisladiniz ve bu iyilige ortak oldunuz. Ben bu hassasiyetlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Minik ögrencileri makaminda agirlayan Müftü Ali Erhun, kumbaralarini teslim alarak kendilerine çesitli ikramlarda bulundu. Kayiboyu 4-6 yas Kur’an Kursu miniklerinin ziyareti Il Müftü Yardimcisi Hatice Geçgelen ve Ibrahim Özen’i ziyaretiyle son buldu.
Kaynak: İHA