Alanya'da Zabita Personeline Yönelik 4 Haftalik Egitim Programi Tamamlandi

Alanya Belediyesi Zabita ekiplerinin katildigi 4 haftalik egitim programi tamamlandi.

Alanya'da Zabita Personeline Yönelik 4 Haftalik Egitim Programi Tamamlandi
Alanya Belediyesi Zabita Müdürlügü personelinin katildigi egitim programi tamamlandi. Program, günümüzde önemli bir yer tutan iletisim ve insan iliskileri becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor. Egitim kapsaminda, zabita personeline zorlu durumlarla basa çikma stratejileri, etkili iletisim teknikleri, beden dilinin dogru kullanimi, konusma becerilerinin gelistirilmesi, problem çözme süreçlerinin optimize edilmesi, zaman yönetimi ve insanlari dogru tanima konularinda kapsamli bilgiler aktarildi. Aslihan Çiftçi ve Sinem Karamut tarafindan verilen egitimde, interaktif çalismalar ve gerçek hayattan örneklerle katilimcilara pratik deneyim kazandirildi. Egitim sürecinde, zabita personelinin günlük görevleri ve sorumluluklari dogrultusunda karsilastiklari zorlayici durumlar ele alinarak, çözüm odakli yaklasimlar üzerinde duruldu.

Sehirdeki huzur ve düzene olan katkiyi artirmak hedefleniyor

Belediye zabita personeli, aldiklari bu egitim sayesinde hem bireysel hem de ekip düzeyinde daha etkili iletisim kurma, sorunlara hizli ve etkili çözümler bulma yeteneklerini artirmis oldu. Belediye zabita birimindeki profesyonellik standartlarini yükselterek sehir sakinlerine daha etkin ve kaliteli hizmet sunma amaci güden egitimlerin ardindan zabita personelinin sertifikalari Belediye Baskan Yardimcisi Ali Yenialp, Zabita Müdürü Naci Uzunsakal ve Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Menderes Sivri tarafindan verildi.

Baskan Yardimcisi Yenialp, zabita personelinin gelistirdikleri becerilerin, sehirdeki huzur ve düzenin saglanmasi adina önemli bir katki saglayacagini belirtti.

Kaynak: İHA