Bakan Isikhan'dan Gölbasi'na Ziyaret

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek’le bir araya geldi.

Bakan Isikhan'dan Gölbasi'na Ziyaret
Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, 31 Mart Mahalli Idari Seçimleri çalismalari kapsaminda Gölbasi’ni ziyaret etti. Bakan Isikhan, Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek ile AK Parti ve MHP Seçim Iletisim Merkezlerinde (SIM) vatandaslarla bir araya geldi. SIM ziyaretlerinin ardindan Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan ve Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, Gölbasi’nda faaliyet gösteren Pi Makina Fabrikasini ziyaret etti. Fabrikadaki çalismalar hakkinda bilgi aldiktan sonra isçilerle bir araya geldiler.

Ziyaretler sirasinda vatandaslara seslenen Bakan Isikhan, 31 Mart’a gerçeklestirilecek seçimlerde bir demokrasi sinavi verileceginin altini çizerek, "Cumhur Ittifaki olarak bu demokrasi sinavinin insallah üstesinden gelecegiz. Cumhurbaskanimizin liderliginde ve Sayin Devlet Bahçeli beyin öncülügünde kurdugumuz Cumhur Ittifaki’nin gelecege isik tutacagina yürekten inaniyorum. Bu seçim siradan bir seçim degil, önümüzdeki 5 yili belirleyecegiz. Biz hatirlarsaniz sosyal belediyecilikle basladik daha sonra gönül belediyeciligiyle devam ettik, bugün de gerçek belediyecilikle insallah Türkiye Yüzyili’na imzamizi hep birlikte atacagiz” diye konustu.



“Gölbasi’nda vatandas dostu belediyecilik var”

Bakan Isikhan, Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek’in çalismalarini takdirle karsiladigini ifade ederek sözlerine söyle devam etti:

“Sayin belediye baskanimizla tanisma firsati buldugum için çok büyük mutluluk duyuyorum. Gölbasi’nin tüm alanlarini yasanabilir hale getirdi. Gerçekten kültür belediyeciligi Gölbasi’nda var. Gölbasi’nda her yas grubuna çocuklara, yaslilara, engellilere hitap eden vatandas dostu belediyecilik var. Baskanimizin öncülügünde Gölbasililar da çok iyi bilir ki sosyal belediyecilik var. Bu hizmetlerin sürmesi için kardeslerim gece gündüz çalisalim. Hep beraber el ele vererek Cumhur Ittifaki’ni zafere ulastiralim.“

“Bizim Gölbasi halkina, vatana ve millete bayraga sözümüz var”

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, kendisine verilen görevi layikiyla yapmak için ekibiyle beraber gece gündüz çalistiklarini ifade ederek, “2019 yerel seçimlerinde bize verilen bir görev vardi. Bu görevi bize emanet eden basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan beye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli beye çok tesekkür ediyorum. Onlar bize görev verdi, biz de Cumhur Ittifaki’nin gücüyle Gölbasi’nin birçok eksigi yaptik. Gölbasi’nin adim adim hak ettigi yere gelmesi için gecemizi gündüzümüze kattik, çalistik. Gölbasi, Türkiye’nin parlayan yildizi, Ankara’nin en temiz ilçesi, cazibe merkezi haline geldi. Bunu kim yapti, biz yaptik. Kimle yaptik hükümetimizle, Cumhur Ittifaki’nin gücüyle yaptik. Bizim Gölbasi halkina, ülkemize, vatana, millete, bayraga sözümüz vardi. Cumhur Ittifaki olarak çok sükür bunlarin hepsini yaptik” dedi.



“Gölbasi’ni ve Ankara’yi Cumhur Ittifaki belediyeciligiyle taçlandiracagiz”

Gölbasi’nda Cumhur Ittifaki ruhu var diyen Baskan Simsek, sözlerine söyle devam etti:

“Insallah biz bu ruhu 31 Mart’tan sonra da devam ettirecegiz. Genel baskanlarimiz ‘pazara kadar degil, mezara kadar bu ittifak devam edecek’ dedi.

Onun için biz hem genel baskanimiza hem cumhurbaskanimiza layik olacagiz. Seçimlere az bir süre kaldi uyumayacagiz, çalisacagiz. Gölbasi’ni ve Ankara’yi Cumhur Ittifaki belediyeciligiyle taçlandiracagiz.”

Bakan Isikhan, Cemal Gürsel Caddesi’nde gerçeklestirilen esnaf ziyaretinin ardindan Gölbasi ziyaretini tamamlayarak, ilçeden ayrildi. Bakan Isikhan ve Baskan Ramazan Simsek’e AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, MHP Gölbasi Ilçe Baskani Musa Sahin, AK Parti Ilçe Baskani Selim Akceylan, AK Parti ve MHP ilçe teskilati yöneticileri, meclis üyesi adaylari eslik etti.
Kaynak: İHA