Murat Sesli Oyunu Kullandi

Kdz. Eregli Belediyesi önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli oyunu Bali Mahallesi’nde 1059 nolu sandikta esi ve kizi ile birlikte kullandi. Sesli daha sonra ekibi ile birlikte sandik sandik gezerek seçimde görev yapan memur ve müsahitlere kolayliklar diledi.

Murat Sesli Oyunu Kullandi
Kdz. Eregli Belediyesi önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli oyunu Bali Mahallesi’nde 1059 nolu sandikta esi Ayfer ve kizi Beril Sesli ile birlikte kullandi. Sesli oy kullaniminin ardindan IYI Parti Kdz. Eregli Belediye Baskan Adayi Murat Sesli, IYI Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Yasemin Erdogan, IYI Parti Kdz. Eregli Belediyesi 1. sira meclis üyesi adayi Op. Dr. Evrim Balbaloglu ve gönüllüler ile birlikte ilçede oy kullanma islemlerinin devam ettigi 53 noktaya giderek sandiklarda görev alan memurlar ve müsahitlere basarilar diledi.

Mahalli idareler seçimlerinin hayirli olmasini dileyen Sesli “Yaklasik 2 aydir devam eden seçim sürecinin sonuna geldik. Güzel geçen propaganda sürecinin ardindan bugünde vatandaslarimiz oy kullanma islemlerine devam ediyorlar. Insallah kazasiz belasiz bir seçim günü geçiririz. Sabah Saatlerinde ne yazik ki kötü bir haber aldik. Öncelikle ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine bassagligi diliyorum. Çok sevdigimiz bir abimizdi arkadasimizdi. Siyaset bir yerde bitiyor artik kelimelerde tükendi. Önce can sagligi ama taktiri ilahi vadesi dolmus seçimi bu sebepten dolayi keyifsiz geçiriyoruz. Ben seçimlerde görev alan emniyet görevlilerimiz basta olmak üzere tüm memurlarimiza, sandik görevlisi ve müsahitlerimize, gönüllülere varincaya kadar hepsine kolayliklar diliyorum. Seçimlerin ülkemiz basta olmak üzere Kdz. Eregli’mize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA