Kocaeli Sandik Basinda

Kayitli 1 milyon 553 bin 380 seçmenin bulundugu Kocaeli’de, Mahalli Idareler Genel Seçimleri için oy kullanma islemi saat 08.00 itibariyla basladi.

Kocaeli Sandik Basinda
Türkiye’deki yerel yöneticilerin belirlenmesi için gerçeklestirilen 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde oy kullanma islemi basladi.

Saat 08.00 itibariyla Körfez ilçesi Yeniyali Mahallesi’ndeki Atatürk Ortaokulu’nda da oy kullanacak seçmenler sandik baslarina geldi. Sandik kurul üyeleri tarafindan nasil oy kullanilacagi anlatilan seçmenler, ardindan aldiklari pusulalarla tercihlerini yapip, zarflari sandiga atti. Seçmenler oy kabinlerine cep telefonlarini sokmamalari konusunda uyarildi. Valilik ise seçim noktalarinda görevlendirdigi 7 bin 87 personel ile seçim güvenligini sagliyor.

Kocaeli’de 669 sandik bölgesinde 4 bin 739 sandikta, 1 milyon 553 bin 380 kayitli seçmen bulunuyor.
Kaynak: İHA