Hamza Dag Oyunu Kullandi
Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, Bayrakli Gümüspala Mahallesi Sehit Nazimbey Ilkokulu 2153 nolu sandikta oyunu kullandi. Burada açiklama yapan Dag, “Bu aksam çikacak olan sonuçtan inaniyorum ki 4,5 milyon Izmirli hemsehrimiz kazanacak” dedi.

Oy kullanma islemi sonrasi açiklamalarda bulunan Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, "Çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik Izmir’de. Heyecanli, keyifli, saygiyi asagi indirmeyen, saygili, birbirine karsi yikici olmayan, yapici bir sekilde bir kampanya dönemi geçirdik. Sadece projelerimizi konusacagiz. Demistik. 70 günü bu sekilde geçirdik. Simdi bugün de demokrasi sinavinin en güzeli yasiyoruz. Ve insallah huzurlu bir seçim dönemi ve seçim günü geçiririz. Bu aksam çikacak olan sonuçta ve inaniyorum ki 4,5 milyon Izmirli hemsehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Herkesin kazandigi bir dönem olacak. Ve yarindan itibaren de 30 ilçemiz, büyüksehirimiz ve muhtarlarimiza birlikte insallah çok güzel bir hizmet süreci baslayacak" dedi.
Kizi Esma Zümra Dag’in 25 Mart 2006 dogumlu oldugunu ve ilk kez oy kullanacagini belirten Dag, “Ilk oyunu da bugün kullanacak. Herhalde bana verir” diyerek espri yapti. Ayrica, oy kullanma islemlerine AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili da katildi.
