Denizli'de Siyasiler Oylarini Kullandi

31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde oy kullanma islemi devam ederken, belediye baskanlari, siyasi parti temsilcileri ve adaylar oylarini kullandi.

Denizli'de Siyasiler Oylarini Kullandi


31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde Denizli’de vatandaslar oy kullanmaya devam ediyor. Denizli protokolü, siyasi parti temsilcileri ile adaylarda oy kullanmaya basladi.

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, esi Berrin Zolan ve kizi Ceyda Zolan ile birlikte Hayirseverler Ortaokulu’ndaki 2102 numarali sandikta oyunu kullandi. Baskan Zolan’a AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör de eslik etti. Baskan Zolan ve esi Berrin Zolan, 2102 numarali sandikta siraya girerek vatandaslarla sohbet etti. Sandik görevlilerine kolayliklar dileyen Baskan Zolan, oyunu kullanmasinin ardindan okulda vatandaslarla selamlasip bir süre sohbet etti. Burada gazetecilerin sorularini yanitlayan Baskan Zolan, seçimin hayirli olmasini dileyerek, “Demokrasinin vazgeçilmezi seçimlerdir, halkin iradesidir. Öncelikle ülkemize, sehrimize ve tüm insanlarimiza hayirli ve ugurlu olsun. Insallah çikacak olan sonuçla kazanan Denizlimiz olsun, ülkemiz olsun. Çikacak sonuçlarin 5 yil boyunca yapilacak güzel hizmetlerin vesile olmasini diliyorum. Tüm siyasi partilerimiz adaylarini gösterdi, kampanyalarini sürdürdü. Herkesin birbirine saygili oldugu güzel bir ortamda demokrasinin geregi seçimler yapiliyor. Herhangi bir kimsenin tirnagina zarar bile gelmeden su ana kadar seçimin devam ediyor olmasi benim için bir mutluluk. Insallah hakkimizda hayirlisini eyleyecektir. Hayirlisi ne ise onu nasip edecektir. Tekrar Denizli’mize hayirli olsun. Yarinimiz bugünden daha güzel olsun. Allah yolumuzu açik etsin. Denizlimizin bahti açik olsun” dedi.



“Çünkü bizler emek verdik, çok çalistik”

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan ve esi Mehmet Ali Dogan ile birlikte Servergazi Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2120 no’lu sandikta oyunu kullandi. Oy islemlerinin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Dogan, “Öncelikle Denizli ile Merkezefendimize ve tüm ülkemize hayirli ugurlu olsun. Demokratik bir yaris olsun. Katilimin güzel oldugunu görüyoruz. Katilim çok önemli. Çünkü bizler emek verdik, çok çalistik. 5 Yildir Merkezefendi için görev yapiyoruz. Bütün dogal afetlere, ekonomik krizlere ragmen Merkezefendi’ye güzellikler katmaya devam ettik. Sosyal belediyecilik anlaminda çok basarili bir belediye oldugumuzu söylemek istiyorum. Biz yeni dönem için haziriz, heyecanliyiz, kararliyiz. Her sey güzel gidiyor. Çok tesekkür ediyorum, hayirli ugurlu olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA