Düzce'de Sampiyonlar Yetisecek

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün girisimi ile sehirde baslatilan spor yatirimlari hizla ilerliyor. TFF standartlarina uygun donatilari ile hizmete açilan Güney Spor Kampüsü’nün yani sira yeni dönemde Kuzey Spor Kampüsü ile Kiremitocagi Spor Vadisi de hayata geçirilecek.

Düzce'de Sampiyonlar Yetisecek
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü’nün geride biraktigi 5 yil içinde sehrin çok yönlü gelisimine katki saglayan en önemli yatirimlarindan biri olan spor alanlari sehrin dört yanina hitap edecek sekilde gelistirilecek. Geride kalan 5 yillik hizmet süreci içinde sehir merkezinde kalan stadyumu Güney Spor Kampüsü içinde TFF standartlarina uygun olarak insa edilen 7 bin 200 kisilik stada tasiyan Baskan Dr. Faruk Özlü, gelecek dönemde de yeni spor yatirimlari yapacagini daha önce açiklamisti.

Her bransa hitap eden spor vadisi

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’in Düzce ziyaretinde gündeme gelen spor yatirimlarinin detaylari hem Bakan Bak’in açiklamalarinda hem de Düzce Için 100 Proje kitabinda da yer aldi. Projelerde Düzce’nin kuzeyinde insa edilecek spor kampüsü içinde atletizm pisti ve çok sayida spor bransina hitap edecek sekilde alanlar hazirlanacak. Ayrica Kiremitocagi Mahallesi’nde bulunan 5 bin metrekarelik arazi üzerine çok amaçli bir spor salonu, gençlik merkezi insa edilecek. Okçuluk ve salon sporlarina gelen yogun talep üzerine çok sayida spor bransina hitap edecek büyük yatirimlar Faruk Özlü’nün girisimleri, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin destegi ile en kisa sürede tamamlanmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA