Hacilar'da TOKI Çalismalari Basladi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Toplu Konut Idaresi’nin Hacilar Ilçesi’nde gerçeklestirecegi 547 konutluk proje için çalismalar basladi. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, alandaki incelemelerin ardindan, ilçenin bekledigi projenin Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan hayata geçirildigini ve yüklenici firma tarafindan teknik ekibin çalismaya basladigini belirtti.

Hacilar'da TOKI Çalismalari Basladi
Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi’nin Hacilar Ilçesi’nde gerçeklestirecegi 547 konutluk projede yüklenici firma yetkilileri teknik ekipleriyle birlikte çalismalara basladi.

Ilçedeki konut ihtiyacini karsilamak için geçtigimiz yillarda yapilan çalismalarin meyvesi olan ihale, 5 Mart’ta sonuçlandi. Yüklenici firma tarafindan yapilan teklifin uygun bulunmasiyla birlikte Hacilar’da çalismalara baslandi. Yollarin düzenlenmesi ve insaat islerinde çalisacak ekiplerin konaklayacagi alanlar için gerekli ön çalismalar, teknik ekipler tarafindan baslatildi.

Ilçedeki TOKI çalismalari hakkinda açiklamalarda bulunan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, "Kentsel dönüsüm ve TOKI alaninda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yüklenici firmamiz, 5 Mart’ta yapilan ihalede verdigi en uygun teklifle sözlesme imzaladi. Firmamizin teknik ekibi geçtigimiz hafta itibariyle alandaki çalismalarina basladi.

Yüklenici firmamiz hem kodlama çalismalari, hem yollarin düzenlenmesi, hem de çalisacak ekibin konaklayacagi alanlarin planlamasi için çalismalarini sürdürüyor. Kentsel dönüsüm projesi kapsaminda yürüttügümüz ve Hacilarimiz için önem arzeden bu projemiz, 547 dairelik TOKI ve üçüncü etabimizin 500 günlük süre içerisinde tamamlanip vatandaslarimiza teslim edilmesinin ardindan sonlanacak. Teknik ekibe ve firmaya basarilar diliyorum. Çalismalarinda kolayliklar diliyorum. Ilçemize hayirli olsun. Insallah kazasiz belasiz bir sekilde tamamlanir" dedi.

Kaynak: İHA