Elazig'da Yagislarla Birlikte Istinat Duvari Çöktü

Elazig’da saganak yagislardan dolayi istinat duvari çökerken, çevrede yasayan vatandaslar yikilan yerin bir an önce onarilmasini istedi.

Elazig'da Yagislarla Birlikte Istinat Duvari Çöktü
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlügünün uyarisini yaptigi saganak yagis araliklarla Elazig’da etkili oluyor. Etkili olan yagislar sonrasinda kent genelinde bazi istinat duvarlarinda çökmeler meydana geldi. Yagisin etkisiyle Abdullahpasa Mahallesi’nde bulunan bir sitenin istinat duvarinda kismi çökmeler yasandi. Istinat duvarinin çökmesinin ardindan çevrede yasayan vatandaslar tedirgin olurken, yikilan istinat duvarinin yetkililer tarafindan bir an önce onarilarak yapilmasini talep etti.

Vatandaslardan Abdulbaki Bas, ’’Yagislardan dolayi istinat duvari su aliyor bundan dolayi da çökmeler meydana geliyor. Istinat duvarinin çökmesinin ardindan Allah’tan kimseye bir sey olmadi. Bir an önce gelip burayi yapsinlar. Site yönetimi, belediye veya TOKI kim yapacaksa bir an önce gelip yapsin. Vatandaslar o yoldan gidip gelemiyor. Yarin öbür gün Allah göstermesin bir çocuk kayarak düsüp hayatini kaybedebilir” dedi.

Kaynak: İHA