DOSAB Ve DOSABSIAD Geleneksel Iftar Programinda Bir Araya Geldi

DOSAB ve DOSABSIAD tarafindan bu yil da gerçeklestirilen geleneksel iftar yemegi programinda bölge sanayicileri bir araya geldi.

DOSAB Ve DOSABSIAD Geleneksel Iftar Programinda Bir Araya Geldi
Demirtas Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (DOSABSIAD) Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel ve Demirtas Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Yönetim Kurulu Baskani Levent Eski’nin öncülügünde düzenlenen iftar programinda bölge sanayicilerinin de katilimiyla birlik ve dayanisma ruhu bir kez daha pekistirildi. Yogun katilimla gerçeklestirilen iftar organizasyonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapan DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, “Ramazan ayinin bereketini paylastigimiz su günlerde birlikte olmak bizlere manevi huzur ve güç veriyor. Bu ayda ihtiyaç sahiplerine yardim eli uzatmak bizler için bir vazife ve sorumluluktur. Bu dogrultuda DOSAB ile is birliginde ihtiyaç sahiplerine erzak yardimlarimizi ulastirdik. Birlik ve beraberligimizi deprem zamaninda da göstererek ihtiyaç malzemelerinin yer aldigi TIR’lari bölgeye gönderdik. Ayrica çesitli gruplarda ihtiyaçlari belirleyerek toplumsal dayanismanin gücünü ortaya koymaya çalisiyoruz. DOSAB Baskanimiz Levent Eski de Türkiye’de örnek bir OSB olma yolunda faaliyetler sürdürerek çalismalarimiza destek oluyor. Bizler de DOSABSIAD olarak gerek ekonomik, gerek kültürel gerekse sosyal faaliyetlerimizle, her zaman toplumumuzun yaninda olmaya ve bugün burada ayni sofrada bir araya gelen sanayicilerimizle kentimiz ve ülkemize deger katmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Bölgede hayata geçirilen önemli proje ve faaliyetlere deginen DOSAB Yönetim Kurulu Baskani Levent Eski ise, “Sanayicilerimizin üretimini güçlendirmek adina yaptigimiz faaliyetlerin yani sira, birlik ve beraberligi güçlendirmek de öncelikli hedefimizdir. Yaptigimiz yardimlarin ihtiyaç sahiplerine umut ve destek olmasini diliyorum. Bu degerleri yasatarak, bölgemizin gelisimine katkida bulunmayi sürdürecegiz" dedi.

Kaynak: İHA